Φέτα σε κρούστα με μέλι και σουσάμι

<p><span style="text-decoration: underline;"><strong>Υλικά για 4 άτομα:</strong></span></p>
<ul>
<li>4 κομμάτια φέτα κομμένα σε  διαστάσεις 5 χ 5 και πάχους 1 εκατοστό περίπου</li>
<li>2 φύλλα κρούστας κομμένα στη μέση κατά πλάτος</li>
<li>2 κουτ σούπας σουσάμι καβουρδισμένο</li>
</ul>
<p><span style="text-decoration: underline;"><strong>Για τη σάλτα:</strong></span></p>
<ul>
<li>2 κουταλιές της σούπας μέλι</li>
<li>1 κουταλιά της σούπας ξύδι</li>
</ul>
<p> </p>
<p><span style="text-decoration: underline;"><strong>ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ</strong></span></p>
<p><span style="text-decoration: underline;"><strong><br /></strong></span></p>
<p>Κόβουμε το κάθε  κομμάτι φύλλου κρούστας στη μέση και ακουμπάμε στην άκρη ένα κομμάτι φέτα.Το τυλίγουμε αναδιπλώνοντας τα πλαϊνά του φύλλου έτσι ώστε να σχηματιστεί φάκελος.Ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε τους 4 φακέλους.Τους ακουμπάτε πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να σουρώσουν τα πολλά λάδια.Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το μέλι με το ξύδι ανακατεύοντας μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.Περιχύνετε τους φακέλους με τη σάλτσα μελιού και πασπαλίζετε με το καβουρδισμένο σουσάμι.</p>
<p> </p>

Σχετικά άρθρα