Αυτό είναι το νέο… παλάτι της Αθηνάς (pics)

Η «χρυσή κληρονόμος» δαπάνησε περισσότερα από 3 εκατομμύρια δολάρια για ένα σπίτι 5000 τετραγωνικών μέτρων και για να εξασφαλίσει την απόλυτη προστασία της ιδιωτικής ζωής της.
Το συγκεκριμένο σπίτι βρίσκεται στο Γουέλινγκτον των ΗΠΑ, είναι 5000 τετραγωνικών μέτρων και βέβαια παρέχει την απόλυτη πολυτέλεια για να ζήσει σε αυτό η Αθηνά και ο σύζυγός της. Είναι πλήρως επιλωμένο, διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, τέσσερα λουτρά, δύο μικρά μπάνια, δάπεδα από ασβεστόλιθο και ξύλινα δάπεδα στα κύρια υπνοδωμάτια που βρίσκονται στον δεύτερο όροφο.
Επίσης, υπάρχουν δύο σουίτες, ένα μεγάλο σκεπαστό αίθριο με εξωτερική κουζόινα και θερμαινόμενη πισίνα – σπα. Οι πόρτες και τα παράθυρα είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να αντέχουν και σε δυνατούς τυφώνες.  
Η Αθηνά έδωσε 2 εκατομμύρια δολάρια για το σπίτι, το οποίο βρίσκεται ακριβώς στη λίμνη του Γουέλινγκτον και 1.250.000 δολάρια για δύο οικόπεδα που βρίσκονται δεξιά και αριστερά από αυτό.
«Αυτή και ο σύζυγός της, Alvaro de Miranda Neto, ήθελαν να εξασφαλίσουν επιπλέον προστασία της ιδιωτικής ζωής τους», δήλωσε μια πηγή κοντά στην Αθηνά Ωνάση προκειμένου να εξηγήσει γιατί αγοράστηκαν τα δύο οικόπεδα.Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από περίπου ένα χρόνο, στην ίδια περιοχή είχαν αγοράσει έναν από τους πιο οργανωμένους στάβλους στο Grand Prix Village του Γουέλινγκτον δίνοντας 12 εκατ. Δολάρια. Πρόκειται για μια έκταση έκταση περίπου 23 στρέμματα.
Επίσης στην ίδια περιοχή, τον περασμένο Ιούνιο, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, ο Μπιλ Γκέιτς, κατέβαλε για αντίστοιχη επένδυση, ένα στάβλο για τα άλογα της κόρης του 8,7 εκατ. δολάρια.
Φυσικά η επιλογή της συγκεκριμένης περιοχής δεν έχει γίνει τυχαία. Το Wellington των ΗΠΑ είναι γνωστό και ως η χειμερινή πρωτεύουσα ιππασίας του κόσμου. Εκεί διεξάγονται το Χειμερινό Φεστιβάλ Ιππασίας (WEF), Παγκόσμιο Φεστιβάλ Ιππικής Δεξιοτεχνίας (GDF) και το Διεθνές Polo Club (IPC).

Σχετικά άρθρα