Γεωργιάδης: «Να δείξουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες»

Για την τρίτη επιστροφή του στον πάγκο του ΠΑΟΚ σε διάστημα τριών χρόνων μίλησε ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος θα καθοδηγήσει τον “Δικέφαλο του Βορρά” μέχρι το τέλος της σεζόν, αναφέρθηκε στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας και τόνισε πως στόχος είναι η κατάληψη της πρώτης θέσης στα play offs της Super League.

Οι δηλώσεις του:

«Σήμερα το πρωί με ενημέρωσε ο πρόεδρος για την επιλογή του να επιστρέψω στην ομάδα. Τον ευχαριστώ και αυτόν και τον μεγαλομέτοχο για την εμπιστοσύνη τους. Σίγουρα όταν αλλάζει ένας προπονητής σημαίνει ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά. Για αυτό πρέπει να δουλέψουμε. Κατανοώ ότι δεν είναι συνηθισμένο να επιστρέφω για τρίτη φορά σε τρία χρόνια. Δεν είναι εύκολο και για μένα. Στόχος μας είναι να πάρουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ, όπως τα προηγούμενα χρόνια. Παίκτες καλοί υπάρχουν. Το ρόστερ είναι καλό κι αν τους δείξουμε εμπιστοσύνη όλοι μας, όλοι θα πάνε καλά».

Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας: «Όταν παίζεις καλά για μεγάλο διάστημα της σεζόν, κερδίζεις και έχεις καλή παρουσία, σημαίνει ότι μπορείς να το ξανάκανεις. Αυτή είναι η δική μου άποψη».

Για τα πλέι οφ: «Ο στόχος είναι να φτάσουμε εκεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το ματς της Τετάρτης».

Για το τι σκέφτεται να αλλάξει στην ομάδα: «Θα συζητήσουμε με τους παίκτες τι πρέπει να αλλάξουμε. Θα τα δούμε όλα..»

Για το αν έχει στο νου του να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του μέσω του ΠΑΟΚ: «Δεν έχω σκεφτεί κάτι τέτοιο προς το παρόν. Αυτό που σκέφτομαι μόνο είναι να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα την δουλειά μου».

Για το τι θα γίνει με τους παίκτες που ήταν εκτός ομάδας: «Δεν πρόλαβα να τα σκεφτώ όλα αυτά. Θα μιλήσουμε με τους παίκτες και τους υπεύθυνους της ομάδας για να βρούμε την καλύτερη λύση».

Το μήνυμά που έστειλε στον κόσμο: «Ξέρω ότι ο κόσμος είναι απογοητευμένος. Δεν θα τους ζητήσω τίποτα. Ας προσπαθήσουν απλά να μην δημιουργήσουν παραπάνω πίεση στους παίκτες από αυτήν που μπορεί να υπάρχει ήδη».

Σχετικά άρθρα