«Παίξαμε καλύτερα στην επίθεση»

Η επίθεση ήταν το «όπλο» του Παναθηναϊκού για να νικήσει σήμερα στην Δράμα, σύμφωνα με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, προπονητή των «πρασίνων».

«Προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατόν καλύτερα γι’ αυτόν τον αγώνα, παρότι δεν είχαμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας», δήλωσε αρχικά ο Σέρβος κόουτς και τόνισε: «Ο ΚΑΟΔ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, έπαιξε και σήμερα πολύ καλά και προετοιμάστηκε καλά. Τον περιμέναμε. Εμείς πήραμε διαφορά 10-12 πόντων, αλλά ποτέ ένα παιχνίδι δεν τελειώνει, αν δεν ακουστεί η κόρνα της λήξης. Θεωρώ ότι η ομάδα φυσιολογικά παίζει καλύτερα στην άμυνα σε σχέση με την επίθεση, αλλά σήμερα παίξαμε καλύτερα στην επίθεση».

Ο Νίκος Παππάς, ο 25χρόνος γκαρντ του Παναθηναϊκού, επισήμανε την βελτίωση στην άμυνα στο τελευταίο πεντάλεπτο της συνάντησης: «Ήταν ένα δύσκολο ματς. Δεν είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Είμαστε καταδικασμένοι να πρωταγωνιστούμε γιατί είμαστε στον Παναθηναϊκό. Καταφέραμε να ελέγξουμε καλύτερα την άμυνά μας στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα και να πάρουμε μια διαφορά και στο τέλος την νίκη. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και την δουλειά γιατί έχουμε ακόμα πολύ δρόμο και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη».

Σχετικά άρθρα