Αυξάνονται και πληθύνονται οι τραυματίες!

Αυξάνονται και πληθύνονται οι τραυματίες στον Ολυμπιακό, που έχει δύο νέους «πονοκεφάλους» μετά την εντός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ και εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της ερχόμενης Παρασκευής (20/3, 10 μ.μ.) με αντίπαλο την Λαμποράλ Κούτσα για την 11η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας.

Ο Όλιβερ Λαφαγιέτ… γύρισε τον δεξιό αστράγαλο του όταν πάτησε στο πόδι του Τζούλιαν Βον επτά λεπτά πριν την λήξη της συνάντησης στο «Παλατάκι» και θα υποβληθεί σε εξετάσεις αύριο Τρίτη (17/3) για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του. Εκτός από τον Αμερικανό γκαρντ, πρόβλημα έχει και ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος ένιωσε σφίξιμο στον προσαγωγό, και, επίσης, θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του.

Ο Ολυμπιακός ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη χωρίς τους Βασίλη Σπανούλη, Μπρεντ Πέτγουεϊ, Μιχάλη Τσαϊρέλη και Δημήτρη Κατσίβελη. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», που τραυματίστηκε από χτύπημα στην προπόνηση της περασμένης Τετάρτης (11/3) σε σημείο πάνω από το δεξί γόνατο και έπαιξε με πόνους στο εντός έδρας ματς της Παρασκευής (13/3) κόντρα στην Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ, ενδέχεται να προλάβει οριακά το ματς κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα, ενώ οι Πέτγουεϊ, Τσαϊρέλης και Κατσίβελης βρίσκονται στην διαδικασία της επιστροφής στην δράση. 

Σχετικά άρθρα