Στην Ιταλία η επέμβαση για Μανιάτη

Εντός των επόμενων ημερών και πιθανότατα την Τετάρτη, ο Γιάννης Μανιάτης θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γονατο, μετά το σοβαρό τραυματισμό του και τη ρήξη πρόσθιου χιαστού στον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει στην Ιταλία προκειμένου να κάνει την εγχείρηση, καθώς κάτι τέτοιο αποφασίστηκε σε συνεννόηση του παίκτη με το σύλλογό του και την ιατρική ομάδα των ερυθρόλευκων.
Την ίδια ώρα ο Τζίμι Ντουρμάζ βρίσκεται στη Σουηδία ώστε να εξεταστεί και από δικούς του γιατρούς, με τον διεθνή μέσο να δηλώνει στους συμπατριώτες του ότι οι εκτιμήσεις είναι πως θα μείνει για περίπου δύο μήνες εκτός δράσης.
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς της Πέμπτης με τον Αστέρα Τρίπολης με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί να είναι στη διάθεση του Περέιρα και τον Κώστα Μήτρογλου να δοκιμάζει στη σημερινή και στην αυριανή προπόνηση ώστε να φανεί αν θα προλάβει το παιχνίδι, το οποίο εάν νικήσουν οι ερυθρόλευκοι θα αποκτήσουν σαφέστατο προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου.
Όσον αφορά στις ανανεώσεις, αναμένεται άμεσα η ανακοίνωση της νέας συνεργασίας με τον Νταβίντ Φουστέρ, ενώ για το θέμα της αγοράς του Λούκα Μιλιβόγεβιτς δεν υπάρχει βιασύνη για την τελική απόφαση καθώς ο Ολυμπιακός έχει τελικά δικαίωμα ως το Μάιο να ενεργοποιήσει ή όχι την οψιόν με την Άντερλεχτ για τον Σέρβο μέσο.

Σχετικά άρθρα