Μπορεί τη νίκη η Άρσεναλ

103. ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2 2.15
Στο πρώτο ματς του Λονδίνου οι Γάλλοι έκαναν το τέλειο ματς σε μια δυνατή έδρα και κόντρα σε μια εξαιρετικά έμπειρη ομάδα. Τώρα ήρθε η ώρα των αποδείξεων για τον Βενγκέρ ο οποίος έγινε αναγνωρίσιμος από την επιτυχημένη πορεία του στο Πριγκηπάτο. Το έχουν πάρει σοβαρά οι “γκάνερς” και αυτό εμφανίστηκε ανάγλυφα το περασμένο Σάβαβτο στο Λονδρέζικο ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ. Εξαιρετική παρουσία ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, καταπληκτικοί αυτοματισμοί, διάθεση και σοβαρότητα έφεραν την ευρεία νίκη. Το μήνυμα το πήρε ο Ζαρντίμ ο οποίος εάν έχει μια δυσκολία ως τεχνικός είναι να παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Στην κόντρα οι Μονεγάσκοι ήταν μια χαρά, τώρα το πιθανότερο είναι να αμυνθούν για να διατηρήσουν τα κεκτημένα από το απίστευτο 3-1 του πρώτου ματς. Περιμένω ματς-θρίλερ με την πρόκριση να κρίνεται στις λεπτομέρειες καθώς οι φιλόδοξοι φιλοξενούμενοι θα βρουν τον τρόπο να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη.

106. ΙΠΣΟΥΙΤΣ-ΜΠΟΛΤΟΝ 1 1.60
Η κούραση χτύπησε κόκκινο στους γηπεδούχους οι οποίοι συνέχισαν τις κακές εμφανίσεις του Μαρτίου, μήνα στη διάρκεια του οποίου μετρά μία ισοπαλία και τρείς ήττες. Η τελευταία, βαρειά κι ασήκωτη με 4-1 στην έδρα της Μίντλεσμπρο, την διατήρησε εκτός εξάδας. Το μόνο καλό για την Ιπσουιτς είναι ότι έχασε και η 6η Μπρέντφορντ με τη διαφορά να παραμένει στον έναν βαθμό. Απόψε θα επιδιώξει με κάθε τρόπο να επιστρέψει στις νίκες άλλωστε στην έδρα της είναι πολύ καλή με απολογισμό έως τώρα 11-4-3. Η Μπόλτον δεν αναμένεται να κινδυνεύσει μετά και την τελευταία νίκη της με 2-0 κόντρα στη Μίλγουολ όπου την έφερε στο +10 από τη γραμμή του υποβιβασμού. Εκτός έχει τη χειρότερη συγκομιδή (3-2-13) μετά την καταδικασμένη Μπλάκμπουλ.

110. ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ-ΤΣΑΡΛΤΟΝ 2 1.80
Εδώ και καιρό οι γηπεδούχοι σκέφτονται και σχεδιάζουν την επόμενη σεζόν που θα τους βρεί στη Λιγκ 1. Ο μάνατζερ Κλαρκ το έχει αποδεχτεί και μαζί με αυτόν και οι παίκτες του οι οποίοι δεν έχουν πλέον το κουράγιο να ανταγωνιστούν τις υπόλοιπες ομάδες της Τσάμπιονσιπ. Το χάος στη Μπλάκμπουλ είναι δεδομένο αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι έχουν χρησιμοποιηθεί έως τώρα ούτε λίγο, ούτε πολύ 49 ποδοσφαιριστές! Προέρχεται από πέντε διαδοχικές ήττες στις οποίες ο απολογισμός ήταν ένα μόνο γκολ υπέρ και 13 κατά. Οι φιλοξενούμενοι έχασν το περασμένο Σάββατο στο “Βάλεϊ” από την φορμαρισμένη Μπλάκμπερν για πρώτη φορά μετά από τρία σερί τρίποντα. Είναι σε καλή κατάσταση, σκοράρουν με ευκολία τόσο εντός όσο και εκτός έδρας και θέλουν τη νίκη για να τερματίσουν όσο πιό ψηλά γίνεται.

Σχετικά άρθρα