«Κατατίθεται το νομοσχέδιο για τα χρέη»

Πολύ κοντά στην οριστική λύση για το θέμα των χρεών βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τις τελικές εξελίξεις που δρομολογούνται από την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις του Δημήτρη Μάρδα, αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών της κυβέρνησης, στον τηλεοπτικό σταθμό «Μακεδονία» το νομοσχέδιο για τα χρέη, είναι έτοιμο να κατατεθεί προς ψήφιση από την ελληνική βουλή. Ο κ. Μάρδας υποστήριξε:

«Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των υπογραφών από όλους τους αρμόδιους φορείς και πλέον το νομοσχέδιο θα τεθεί προς ψήφιση από την βουλή. Έχει ολοκληρώσει η διαβούλευση από τις επιτροπές και κατατίθεται στην Βουλή την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη. Το θέμα των χρεών, τελειώνει αυτή την εβδομάδα. Και οι εταιρίες που έχουν την δυνατότητα, όπως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μπορεί να υπαχθεί στην ρύθμιση και να πληρώσουν εφόσον μπορούν το πρωτογενές κεφάλαιο του χρέους, ή να μπει ακόμη στην διαδικασία των 100 δόσεων.
Ο ΠΑΟΚ στην προκειμένη περίπτωση θα έχει την δυνατότητα να πληρώσει όλο το κεφάλαιο χωρίς τις προσαυξήσεις στην καταληκτική ημερομηνία, έως τις 26 Μαίου 2015, που θα αναφέρεται στο νομοσχέδιο».

Σχετικά άρθρα