Τα παρασκήνια της κλήρωσης

Προβλέψεις, συζήτηση για το ντέρμπι “αιωνίων” αλλά και… ντόπινγκ κοντρόλ περιελάμβανε το παρασκήνιο της κλήρωσης της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Πριν από την έναρξη της διαδικασίας στα γραφεία της ΕΠΟ, οι εκπρόσωποι των τεσσάρων “μονομάχων” κατέθεσαν τα δικά τους προγνωστικά για τα “ζευγάρια” των ημιτελικών και αυτοί που “έπεσαν μέσα” ήταν οι Σάββας Θεοδωρίδης και Γιάννης Δέλκος. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός προέβλεψε πως οι “ερυθρόλευκοι” θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ηρακλής πως ο “Γηραιός” θα “έπεφτε” με τη Skoda Ξάνθη. Αντίθετα, ο Δημήτρης Αγραφιώτης είπε πως ο Ολυμπιακός θα κληρωνόταν με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Πριν ξεκινήσει η κλήρωση ο Σάββας Θεοδωρίδης είχε συζήτηση με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, Βασίλη Κοντοβαζαινίτη, και του περιέγραφε τα όσα βίωσε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. «Είναι ακατάλληλο γήπεδο για ποδόσφαιρο. Ήταν μια πραγματική ζούγκλα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρίδης.
Όσον αφορά στην ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου, ο Δημήτρης Αγραφιώτης ρώτησε τον πρόεδρο της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Μάνο Γαβριηλίδη, για το αν υπάρχει περίπτωση να “μετακινηθεί” εκ νέου.
«Έχουμε ένα θέμα και θα συνεννοηθούμε με τη Super League στο ραντεβού που έχουμε το απόγευμα», απάντησε ο κ. Γαβριηλίδης.
Αρχικά, ο τελικός είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 9 Μαΐου όμως εν συνεχεία άλλαξε και μετατέθηκε για τις 16 του ίδιου μήνα. Η διοίκηση όμως του ΟΑΚΑ απέστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ ενημερώνοντας πως στις 14-15 Μαΐου υπάρχουν εκδηλώσεις παγκόσμιας κλίμακας κι έτσι το Στάδιο θα είναι διαθέσιμο στις 23 του μηνός.
Τέλος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, Αριστείδης Πιαλόγλου, έθεσε θέμα ντόπινγκ κοντρόλ και στις τέσσερις ομάδες χωρίς όπως τόνισε να υπάρχει καμία υπόνοια. Στο αίτημα συμφώνησε αμέσως ο Σάββας Θεοδωρίδης και ο Μάνος Γαβριηλίδης απάντησε πως θα τεθεί άμεσα στο ΕΣΚΑΝ.

Σχετικά άρθρα