Διαμαντίδης: «Πάντα σε ετοιμότητα»

«Στο Πρωτάθλημα πρέπει πάντα να είσαι σε ετοιμότητα», επισημαίνει ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος αναδείχθηκε Πολυτιμότερος Παίκτης της 20ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με την εμφάνιση του στην νίκη του Παναθηναϊκού στην Δράμα επί του ΚΑΟΔ American Genetics (81-65).
 
Ο αρχηγός και ηγέτης των «πρασίνων» συγκέντρωσε 31 βαθμούς στο ράνκινγκ (14 πόντοι με 4/6 βολές, 2/2 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 7 κερδισμένα φάουλ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη σε περίπου 32’ συμμετοχής) και εξήγησε ότι η νίκη της ομάδας του είναι πιο σημαντική από τα ατομικά επιτεύγματα.
 
Η σεζόν μπαίνει στην «τελική ευθεία» και ο Διαμαντίδης τόνισε ότι: «Λόγω του βεβαρημένου προγράμματος δεν προλαβαίνεις να έχεις συναισθήματα αισιοδοξίας ή ανησυχίας. Οφείλεις απλώς να δουλεύεις σκληρά και να βελτιώνεσαι».
 
– Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της 20ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ που συνδυάστηκε με άνετη νίκη σε μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύεται ο Παναθηναϊκός; 
 
«Όπως έχω πει πολλές φορές είναι σημαντικό για μένα να νικά η ομάδα μου και τα ατομικά επιτεύγματα δεν έχουν σημασία. Θα πρέπει πάντα να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα».
 

 
– Πλησιάζοντας στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν, τι σε κάνει να αισιοδοξείς και τι σε ανησυχεί για την κατάληξη της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό; 
 
«Είναι πολλές οι υποχρεώσεις που εναλλάσσονται και βαρύ το πρόγραμμα. Δεν προλαβαίνεις να έχεις συναισθήματα αισιοδοξίας η ανησυχίας. Οφείλεις απλώς να δουλεύεις σκληρά για να βελτιώνεσαι. 
 
– Ποια είναι η γνώμη σου για το Πρωτάθλημα της φετινής σεζόν; 
 
«Έχει πολλές καλές ομάδες, δύσκολες έδρες και πρέπει πάντα να είσαι σε ετοιμότητα».

Σχετικά άρθρα