Η ευκαιρία του Μπενίτες

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και ο Βίτορ Περέιρα σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού μετά από καιρό στον Χόρχε Μπενίτες. 
 
Με τον Χάρα να έχει παίξει στην κορυφή στα δύο προηγούμενα ματς και με τον Μήτρογλου και τον Διαμαντάκο να προέρχονται από τραυματισμούς, είναι πολύ πιθανό να δοθεί η ευκαιρία στον Μπενίτες για να δείξει ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος. Ο Παραγουανός μπήκε αλλαγή στο ματς με την Ξάνθη και έδειξε μεγάλη διάθεση.
 
Στην ενδεκάδα είναι πιθανό να επιστρέψει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί που είναι πια απολύτως καλά ενώ δεν αναμένονται άλλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα από τον Πορτογάλο.
 
Σήμερα θα γίνει η επέμβαση στο γόνατο του Μανιάτη σε ειδικό κέντρο στην Ιταλία.
 
Τα σενάρια επιστροφής του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στον Ολυμπιακό σε ρόλο τεχνικού διευθυντή παραμένουν στην επικαιρότητα παρότι δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση από το σύλλογο, με το σκεπτικό ότι οι όποιες αλλαγές θα γίνουν όταν έρθει η ώρα και μετά την κατάκτηση του νταμπλ. Γράφτηκε και το όνομα του Ιεροκλή Στολτίδη. 
 
Στον Ολυμπιακό παρακολουθούν με ενδιαφέρον τη σημερινή απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ για το θέμα της τιμωρίας του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια στη Λεωφόρο. Και θεωρούν πως αν υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή στην αρχική ποινή για αφαίρεση βαθμών θα πρόκειται για σκάνδαλο.

Σχετικά άρθρα