Πετάει για Βραζιλία ο Μιλοβάνοβιτς

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς σπάνια χάνει προπόνηση ή παιχνίδι της ΑΕΚ. Ωστόσο την Πέμπτη δε θα είναι στα Ψαχνά για το παιχνίδι με τον τοπικό Ηρακλή, καθώς την ίδια μέρα θα αναχωρήσει για τη Βραζιλία, όπου και θα παραμείνει για διάστημα 7-8 ημερών. 
Ο Τεχνικός Διευθυντής της “Ένωσης” θα επισκεφτεί για δεύτερη φορά στο πλαίσιο της “κιτρινόμαυρης” θητείας του τη χώρα της σάμπας και θα επιδιώξει να παρακολουθήσει τουλάχιστον πέντε παιχνίδια των τοπικών πρωταθλημάτων ώστε να τσεκάρει τους στόχους που του προτάθηκαν το τελευταίο διάστημα, αλλά και αυτούς που είχε ξεχωρίσει τον περασμένο Νοέμβριο. 
Όπως σας είχε ενημερώσει το “pamesports”, οι εξαιρετικές περιπτώσεις είναι είτε πανάκριβες, είτε μπερδεμένες σε ότι αφορά το ιδιοκτησιακό τους καθεστώς και αυτό κάνει δύσκολα τα πράγματα. Ωστόσο από την προεργασία που έχει γίνει έχουν ξεχωρίσει κάποιοι ποδοσφαιριστές που αν τελικά έρθουν για να ενισχύσουν το ρόστερ ενόψει της συμμετοχής στη SuperLeague αυτό θα γίνει προκειμένου να κάνουν τη διαφορά από τους υπάρχοντες. 
Μία από τις περιπτώσεις που κοιτάει ο “Μπέλι” είναι ο Λούκα της Κρισιούμα. O 25χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει αναρρώσει από την επέμβαση της σκωληκοειδίτιδας και έχει επιστρέψει στη δράση (αγωνίστηκε την προηγούμενη Πέμπτη 12/3 για 60′ στην ήττα με 0-2 από την Μετροπολιτάνο), αναμένεται την Πέμπτη να αγωνιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ρεάλ Νοροέστε. 
Για όσους δεν… θυμούνται ο Λούκα αγωνίζεται πίσω από τον επιθετικό, ενώ έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί και στα άκρα. Δεν έχει ιδιαίτερη έφεση στο γκολ (το 2014 σε 28 ματς στη Serie A πέτυχε μόλις 4), ωστόσο φέρεται να έχει άλλες αρετές. 
Ουσιαστικά ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δείχνει να είναι μία περίπτωση… αντί-Μάνταλου, μιας και η ΑΕΚ θα κινηθεί για έναν τέτοιο παίκτη, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Έλληνα διεθνή και της δεδομένης απουσίας του μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο…
Από εκεί και πέρα στη Βραζιλία υπάρχουν εκατοντάδες αξιόλογοι ποδοσφαιριστές και όπως θα διαπιστώσετε και στην επόμενη σελίδα, η ΑΕΚ ενόψει Super Leagueέχει πολλές… ανάγκες. 

Σχετικά άρθρα