Nα ξαναγεμίσουν την Τούμπα

Η απογοήτευση στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ έχει οδηγήσει τον κόσμο μακριά από την Τούμπα.
Το γεγονός αυτό προβληματίζει αλλά και ενοχλεί την διοίκηση του δικέφαλου και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν βάλει ως στόχο να γεμίσει ξανά η Τούμπα και να φέρουν τον κόσμο και πάλι στο γήπεδο.
Βέβαια αυτό δεν είναι κάτι εύκολο καθώς από τη μία η εικόνα του ΠΑΟΚ δεν είναι καλή και από την άλλη το μέγεθος της απογοήτευσης των οπαδών του είναι μεγάλο. Το μήνυμα που στέλνουν οι φίλοι του δικέφαλου έχει ληφθεί από την διοίκηση της ομάδας και πλέον θέλουν να αναστραφεί το κακό κλίμα.
Το παιχνίδι σήμερα με τον Εργοτέλη είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να έρθει ο κόσμος στην Τούμπα. Κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο καθώς το παιχνίδι γίνεται με έναν αντίπαλο μικρής δυναμικής και από την άλλη η μέρα (είναι καθημερινή) δεν βοηθάει.
Ωστόσο το κινήτρο της αποθέωσης της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ η οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας στη Σύρο αποτελεί ένα δέλεαρ. Η ομάδα του βόλεϊ θα φιλοξενηθεί στη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα και εκεί ποντάρουν οι άνθρωποι της ομάδας ώστε να φανεί πως υπάρχει επανασυσπείρωσης ενόψει πλέι οφ.

Σχετικά άρθρα