Αγγίζει τίτλο

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το πιο καθοριστικό βήμα ώστε να αγκαλιάσει τον 42ο τίτλο πρωταθλητή στην ιστορία του, με νίκη σήμερα (16.45, REAL FM, pamesports.gr) επί του Αστέρα Τρίπολης στο Γ. Καραϊσκάκης.
Η ήττα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι διευκολύνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση για τους ερυθρόλευκους που επιδιώκουν πάντως να μην αποπροσανατολιστούν και αντιμετωπίζουν το σημερινό παιχνίδι ως ντέρμπι, καθώς ο Αστέρας είναι παραδοσιακά ομάδα που τους δυσκολεύει σε κάθε παιχνίδι.
Με νίκη σήμερα ο Ολυμπιακός θα πάει στο +3 από τον ΠΑΟ με ματς λιγότερο, αυτό που έχει να δώσει στην Κομοτηνή. Και στον Πειραιά περιμένουν την απόφαση της ΕΠΟ για επικύρωση της ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών από τον ΠΑΟ, θεωρώντας πως οτιδήποτε άλλο θα πρόκειται για σκάνδαλο μετά απ’ όσα έγιναν στο ντέρμπι της Λεωφόρου.
Ο Περέιρα δεν έχει σήμερα στη διάθεσή του τους τραυματίες Μήτρογλου, Ντουρμάζ,Μέγιερι, Φουστέρ (υπογράφει άμεσα το νέο του συμβόλαιο), Μανιάτη (χειρουργήθηκε με απόλυτη επιτυχία στην Ιταλία).
Είναι ερωτηματικό αν θα παίξει βασικός στην επίθεση ο Χάρα ή ο Μπενίτες, ενώ υπάρχει και η επιλογή του Διαμαντάκου.
Μια πιθανή ενδεκάδα: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μασουακού, Σιόβας, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Ντομίνγκες, Αφελάι, Ντοσεβί, Χάρα. Με υποψήφιους τους Μπενίτες, Φορτούνη. Και στην αποστολή τους Γιαννιώτη, Σαλινο, Σαντάνα, Εντινγκά, Διαμαντάκο.
Στη Λιβαδειά βρέθηκε χτες ο Πιερ Ισά για να δει την αγωνιστική κατάσταση του Άλαν Πουλίδο, αλλά και σύμφωνα μεκάποιες πληροφορίες να τσεκάρει τον Κεϊτά.

Σχετικά άρθρα