Παπαδόπουλος: «Είναι φίλος μας ο φωτογράφος» (video)

Ο πανηγυρισμός του για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Εργοτέλη συζητήθηκε όμως, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος τόνισε πως ο φωτογράφος είναι φίλος του και η κάμερά του δεν έπαθε κάποια ζημιά.
Οι δηλώσεις του:
Για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Εργοτέλη: «Το σημαντικό ήταν ότι σε δύο παιχνίδια κρατήσαμε το μηδέν. Κάνουμε ευκαιρίες, αλλά σήμερα πετύχαμε το γκολ και πήραμε τη νίκη. Βρήκαμε έναν τρόπο, θα τον κρατήσουμε και θα κερδίσουμε πιο εύκολα».
Για το γκολ που πέτυχε και τον πολυσυζητημένο πανηγυρισμό του: «Τον Νικολάκη, τον φίλο μας; Τον Νικολάκη τον έχουμε κάθε μέρα μαζί μας. Το γκολ είναι σημαντικό για κάθε παίκτη. Όμως έκανα γενικά μία καλή εμφάνιση. Δεν έπαθε καμία ζημιά η κάμερά του».
Για την αλλαγή προπονητή: «Έγινε η αλλαγή. Έτσι έκρινε η διοίκηση. Δεν μπορούμε να μένουμε στο παρελθόν. Κοιτάμε το παρόν και το αύριο».
Για την απουσία του κόσμου, ένα αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης: «Καταλαβαίνουμε ότι ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος. Και εμείς καταλαβαίνουμε ότι δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση, αλλά η άποψή μου είναι ότι ο κόσμος ότι πρέπει να έρχεται ο κόσμος για την ομάδα και όχι για τους παίκτες. Ο κόσμος αγαπάει τη φανέλα, την ιδέα που λέγεται ΠΑΟΚ. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να αντέχουμε την πίεση. Ο κόσμος πρέπει να αγαπάει την ομάδα και να είναι πάντα στο γήπεδο».

Σχετικά άρθρα