Μοναδικό άλειμμα με λευκή σοκολάτα!

<p><strong><span style="text-decoration: underline;">ΥΛΙΚΑ:</span></strong></p>
<ul>
<li><span>- 250γρ. λευκή σοκολάτα τεμαχισμένη </span></li>
<li><span>- 100γρ. κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά </span></li>
<li><span>- 50γρ. ζαχαρούχο γάλα</span></li>
<li><span>- 1 κλωναράκι βανίλιας σχισμένο κάθετα στη μέση</span></li>
<li><span>- 50γρ. βούτυρο </span></li>
</ul>
<div> </div>
<div><strong>ΕΚΤΕΛΕΣΗ:</strong></div>
<div><strong></strong><br /><span>Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα γάλατος και την βανίλια. Μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα. Αδειάζουμε το μείγμα πάνω από την τεμαχισμένη σοκολάτα. Αφαιρούμε τη βανίλια και ομογενοποιούμε πολύ καλά. Όταν η θερμοκρασία του μείγματος πέσει στους 40οC προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε. Γεμίζουμε βάζα.</span></div>

Σχετικά άρθρα