Το έκανε ντέρμπι η Άλμπα

Η Άλμπα βρέθηκε να είναι μπροστά ακόμα και με 18 πόντους στις αρχές της τέταρτης περιόδου, η Γαλατασαράι μείωσε στον πόντο αλλά τελικά οι Γερμανοί επικράτησαν με 75-68.
Παρότι το παιχνίδι ξεκίνησε με μία ώρα καθυστέρηση λόγω των επεισοδίων πριν την έναρξη αυτού, η Άλμπα δεν φάνηκε… κρύα. Ξεκίνησε πολύ καλά και συνέχισε σε ακόμα καλύτερο τέμπο τόσο στο δεύτερο όσο και στο τρίτο δεκάλεπτο.
Ωστόσο όμως το μπλακ άουτ τον Γερμανών στις αρχές της τέταρτης περιόδου που έκαναν να πετύχουν καλάθι 4 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Αταμάν να μειώσει. Μπήκαν για τα καλά στο παιχνίδι, μείωσαν στον πόντο (62-61) 4.40 πριν το τέλος.
Το παιχνίδι έγινε ντέρμπι και οι Γερμανοί δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν. Η Άλμπα φάνηκε ψύχραιμη στο τέλος και τελικά πήρε έστω και πιο δύσκολα από ότι φαινόταν στην διάρκεια του παιχνιδιού τη νίκη.
Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν ο Μάρκο Μπάνιτς με 15 πόντους και ο Ρέντινγκ με 10. Για την Γαλατά πολύ καλό παιχνίδι έκαναν οι Άρσλάν και Έρτσεκ με 16 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 16-12, 38-26, 59-44, 75-68

Σχετικά άρθρα