Τσόρι, ο απόλυτος ηγέτης

Ο Ολυμπιακός οδεύει ολοταχώς προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος για 42η φορά και πέμπτη στη σειρά, με μεγάλο πρωταγωνιστή της σεζόν τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες.
Ο Αργεντινός σταρ που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του για άλλα δύο χρόνια με τους ερυθρόλευκους ήταν αυτός που οδήγησε την ομάδα του στη νίκη επί του Αστέρα, ανοίγοντας το σκορ όπως είχε κάνει και στην αναμέτρηση με την Ξάνθη λίγες μέρες νωρίτερα.
Ο Τσόρι έφτασε στα 10 γκολ στο πρωτάθλημα και είναι πίσω μόνο από τον Μήτρογλου. Όμως είναι πρώτος παίκτης του Ολυμπιακού σε συμμετοχές (23, όσες και ο Ρομπέρτο), σε ασίστ (6), σε τελικές προσπάθειες (64), σε γεμίσματα (269) και σε πάσες (226).
Ο απόλυτος ηγέτης…
Τόσο ο Τσόρι όσο και οι συμπαίκτες του αλλά και ο Βίτορ Περέιρα κρατούν χαμηλούς τόνους παρότι πλέον αυτό το πρωτάθλημα δεν μπορεί να χαθεί για τον Ολυμπιακό. Και ετοιμάζονται για ακόμα καλύτερη απόδοση και νέα νίκη στο ματς της Κυριακής με την Κέρκυρα, στο οποίο ο Ολυμπιακός περιμένει περισσότερο κόσμο στις εξέδρες.
Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση του νέου συμβολαίου με τον Νταβίντ Φουστέρ, με τον Ισπανό να έχει συζήτηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο περιθώριο του χτεσινού αγώνα.
Στον Ολυμπιακό δεν έχουν σχολιάσει δηλώσεις του μάνατζερ του Μπάλαζ Μέγιερι, με τον Ούγγρο ατζέντη να εκφράζει δυσαρέσκεια για το ότι δεν έχει ανανεωθεί ακόμη το συμβόλαιο του πελάτη του για τον οποίο όπως είπε έχουν ενδιαφερθεί κι άλλες ομάδες, ανάμεσά τους και η ΑΕΚ.
Από διάσημο Ιταλό καθηγητή που έχει χειρουργήσει και τον Τότι έγινε η επέμβαση στο γόνατο του Γιάννη Μανιάτη στη Ρώμη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους πρώην συμπαίκτες του Τοροσίδη, Χολέμπας και Μανωλά.
Σε ένα νεαρό οπαδό που είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας δώρισε τη φανέλα του ο Δημήτρης Σιόβας μετά το χτεσινό ματς.

Σχετικά άρθρα