Προχωρούν σε καταγγελία Δασκαλόπουλου

Στον Παναθηναϊκό είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι από τη συμπεριφορά του διαιτητή Δασκαλόπουλου στο ματς με τον Ατρόμητο καθώς πέραν των εχθρικών σφυριγμάτων εις βάρος του Τριφυλλιού, όπως καταγγέλλουν ποδοσφαιριστές της ομάδας έβριζε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Τάσος Λαγός έλεγε στα αποδυτήρια ότι έπειτα από μια διαμαρτυρία του για μια κίτρινη κάρτα, ο ρέφερι από την Κορινθία έβαλε το χέρι μπροστά στο στόμα και τον εξύβρισε. Όπως τόνισε ο Ζέκα υπήρξε αυτήκοος μάρτυρας γι’ αυτό και προσπάθησε να απομακρύνει από το σημείο τον συμπαίκτη του που ήδη είχε εκνευριστεί και υπήρχε ο φόβος αποβολής, ενώ ελάχιστα λεπτά αργότερα ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Αναστασίου τον αντικατέστησε για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Στον Παναθηναϊκό δεν σκοπεύουν να αφήσουν το περιστατικό να περάσει και εξετάζουν τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να αντιδράσουν. Σε πρώτη φάση θα καταγγείλουν τη συμπεριφορά του κορίνθιου διαιτητή στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας αλλά και στον ΠΣΑΠ, το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών, ενώ μελετάται και το ενδεχόμενο να κατατεθεί και μήνυση εις βάρος του Δασκαλόπουλου.

Σχετικά άρθρα