Σάκοτα: «Νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου»

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Κολοσσό και ο Ντράγκαν Σάκοτα τόνισε ότι η ομάδα στοχεύει στη νίκη σε κάθε αγώνα ανεξαρτήτως αντιπάλου.
Αναλυτικά:
Για τον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου: «Όπως έχουμε ξαναπεί, σε κάθε αγώνα στοχεύουμε στη νίκη. Δεν έχει σημασία ποιον αντίπαλο αντιμετωπίζουμε, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας της αγωνιστικής περιόδου. Είμαστε αισιόδοξοι σε κάθε αγώνα. Όμως ο Κολοσσός Ρόδου είναι μία ιδιαίτερα δυνατή ομάδα που θέλει πολλή προσοχή. Είναι η ευχάριστη έκπληξη του φετινού Πρωταθλήματος».
Για τη δυναμικότητα του Κολοσσού: «Μετά τη φυγή του Τζέιμς, ο Κολοσσός πρόσθεσε στο ρόστερ του τέσσερις καινούριους παίκτες και παίζει πολύ έξυπνο μπάσκετ. Έχουν ποιότητα ως ομάδα και παίζουν πιο ομαδικά σε σχέση με την αρχή της χρονιάς. Είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας για μας. Δεν είναι εύκολο να βρούμε αδύνατα σημεία στο παιχνίδι του Κολοσσού. Είναι μία ισορροπημένη ομάδα που έχει καλές επιλογές σε όλες τις θέσεις».
Για το πιθανό ντεμπούτο του Σκότι Ουίλμπεκιν: «Σίγουρα ο Σκότι χρειάζεται μία περίοδο προσαρμογής. Θα δούμε πόσο χρόνο συμμετοχής θα πάρει στον αγώνα με τον Κολοσσό».

Σχετικά άρθρα