Τα βλέμματα στην Κομοτηνή

Μετά την εξέλιξη με την απόσυρση του ΟΦΗ από τον πρωτάθλημα ο αγώνα της Κρήτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα διεξαχθεί. Έτσι το σημερινό πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ για την 29η αγωνιστική θα περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις. Εκείνη του Παναιτωλικού με τον Λεβαδειακό και του Πανθρακικού με τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο υποδέχεται τον ανεβασμένο Λεβαδειακό για την 29η αγωνιστική. Οι Αγρινιώτες προέρχονται από την ήττα στην τελευταία αγωνιστική της Τετάρτης, με 3-0 από την Σκόντα στην Ξάνθη και χρειάζονται τη νίκη για να μείνουν σε απόσταση βολής από τον ΠΑΣ. Από την άλλη μεριά ο Λεβαδειακός που επικράτησε με 3-0 της Καλλονής, δείχνει ανεβασμένος στα τελευταία παιχνίδια και ικανός να αποφύγει τον υποβιβασμό. Μία νίκη επί του Πανιτωλικού θα τον βγάλει από τον κίνδυνο αυτό.

Τέλος ο ΠΑΟΚ κοντράρεται στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό, με το ματς να είναι αβέβαιο αν θα πραγματοποιηθεί. Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ζητήσει αναβολή του παιχνιδιού λόγω της κακής κατάστασης του γηπέδου παρά τις εργασίες οι οποίες έχουν γίνει. Σε κάθε περίπτωση μετά την αφαίρεση των 3 βαθμών του Παναθηναϊκού ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο -4 από το τριφύλλι και θέλει τη νίκη στο δεύτερο παιχνίδι του Γεωργιάδη στον πάγκο της ομάδας. Ο Πανθρακικός δεν θέλει απώλεια βαθμών στο συγκεκριμένο μας καθώς αν γίνει κάτι τέτοιο μπαίνει σε περιπέτειες σχετικά με την παραμονή του.

Το πρόγραμμα 

Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015 
ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα (15:00)  
Παναιτωλικός – Λεβαδειακός (17:15) 
Πανθρακικός – ΠΑΟΚ (19:30) 

Σχετικά άρθρα