Η πίστη του Μάντζιου και η απογοήτευση του Χάβου

Στη σημασία της νίκη που πέτυχε η ομάδα του στο Αγρίνιο στάθηκε ο Άκης Μάντζιος ο οποίος υποστήριξε πως ο Λεβαδειακός πέτυχε μια νίκη με τεράστια βαθμολογική αξία.

“Είμαστε σε ανοδική τροχιά, υπάρχει πίστη  στους στόχους μας και θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε . Από το πρώτο ημίχρονο σήμερα και ειδικά στα πρώτα 20 λεπτά  δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ.

Αντέξαμε στην πίεση του Παναιτωλικού, κρατήσαμε τη μπάλα μακριά από την εστία μας και πανηγυρίζουμε μια νίκη με μεγάλη βαθμολογική σημασία και έχουμε έτσι μια συνέχεια σε καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα”, είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας: “Τα τελευταία άτυχη αποτελέσματα του Παναιτωλικού δεν θα πρέπει να ακυρώσουν τη συνολική εικόνα της ομάδας. Εμείς δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα καθώς ο Παναιτωλικός δεν δημιούργησε κάτι επικίνδυνο και είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και βρήκαμε διαδρόμους στην κόντρα επίθεση”.

Ο Μάκης Χάβος από την πλευρά του στάθηκε στην νευρικότητα των παικτών του Παναιτωλικού που είχε ως αποτέλεσμα την ήττα από τον Λεβαδειακό.

“Στα τελευταία ματς του Πρωταθλήματος ξέρουμε όλοι πως δεν μετράει το θέαμα, αλλά το αποτέλεσμα. Κι εμείς σήμερα δεν είχαμε απόδοση που έπρεπε να έχουμε. Δείξαμε υπερβολική νευρικότητα”, είπε αρχικά ο τεχνικός των “καναρινιών” και συνέχισε:

“Είχαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο α’ ημίχρονο τις οποίες αν είχαμε αξιοποιήσει, όλα θα ήταν διαφορετικά Στο β’ μέρος δεν κινδυνεύσαμε, όμως από ένα δικό μας λάθος χάσαμε το παιχνίδι”.

Σχετικά άρθρα