Γρηγορίου: «Πληρώσαμε τα λάθη στα στημένα»

Η Κέρκυρα δέχτηκε και τα τρία γκολ στο Καραϊσκάκη από στημένες μπάλες και ο Μιχάλης Γρηγορίου το επισήμανε στις δηλώσεις του.
 
Ο προπονητής της Κέρκυρας στάθηκε σε αυτό το σημείο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, όπως και στις απουσίες που είχε η ομάδα του
 
«Ήρθαμε να αντιμεωπίσουμε σήμερα τον Ολυμπιακό με αρκετά προβλήματα και από θέμα καρτών και από τραυματίες και γενικά και ενώ τα παιδιά έχουν συμμετοχές θεωρώ πως οι απουσίες είχαν κομβικό ρόλο. Ξεκίνησε για εμάς πολύ άσχημα το ματς. Από ένα στημένο μείναμε πίσω στο σκορ και μετά δεχθήκαμε και άλλο γκολ. Εμένα με στεναχωρεί που είχαμε πει να βελτιώσουμε την αμυντική μας λειτουργία στα στημένα. Και τα τρία γκολ του Ολυμπιακού προήλθαν από στημένα. Όταν είσαι στο 2-0 στο 26′ είναι δύσκολο να διεκδικήσει κάτι στο Καραϊσκάκη. Μετά δεχθήκαμε το 3-0 και μου δόθηκε η ευκαιρία να χρησιμοποιήσω τον Γεωργακόπουλο και τον Μεντή, που κάνει πρώτη συμμετοχή. Επειδή στο ποδόσφαιρο δεν τελειώνει τίποτα θα πρέπει να ανασυνταχθούμε και να πάρουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε και για να μην χαλάσουμε την καλή μας εικόνα και επειδή οι 40 βαθμοί δεν μας διασφαλίζουν την κατηγορία ακόμα».

Σχετικά άρθρα