Μποτία: «Έτσι για το νταμπλ»

Ο Αλμπέρτο Μποτία σκόραρε για πρώτη φορά φέτος, ενώ με τον ίδιο στην άμυνα ο Ολυμπιακός κράτησε το μηδέν για τέταρτο σερί ματς.

 

Ο Ισπανός αμυντικός δήλωσε μετά το 3-0 επί της Κέρκυρας:
 
«Είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα. Ήταν δύο εβδομάδες με πολλά και σημαντικά παιχνίδια στη διεκδίκηση του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος και είμαστε χαρούμενοι που έχουμε καταφέρει να πάρουμε καλά αποτελέσματα σε όλους τους αγώνες, σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτή τη στιγμή έχουμε μπροστά μας τη διακοπή και είμαστε χαρούμενοι που πάμε σε αυτή τη διακοπή με θετικό τρόπο».
 
Για το αν πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει το νταμπλ: «Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να προσπαθούμε και να αγωνιζόμαστε με τον ίδιο τρόπο και αν το κάνουμε αυτό στο τέλος η ομάδα θα κερδίσει και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».
 
Για την αμυντική βελτίωση του Ολυμπιακού: «Μετά την απουσία μου ανυπομονούσα να επιστρέψω πίσω και να βοηθήσω την ομάδα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα δείχνει να παίζει καλά και για το γεγονός ότι μπορώ να συνεισφέρω. Η άμυνα δουλεύει καλά, όμως το σημαντικό είναι ότι όλη η ομάδα δουλεύει καλά. Από τον πρώτο παίκτη που επιτίθεται μέχρι τον τελευταίο που αμύνεται. Είναι σημαντικό όλοι να δουλεύουμε καλά».

Σχετικά άρθρα