Δύσκολη νίκη η Σοσιεδάδ, τρεις κόκκινες η Κόρδοβα (video)

Η Σοσιεδάδ νίκησε στο «Ανοέτα», έστω και δύσκολα, για την 28η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν με σκορ 3-1 την Κόρδοβα, η οποία είχε τρεις αποβολές, και θα αποφύγει πλέον πολύ δύσκολα τον υποβιβασμό, ούσα στην τελευταία θέση…    
 
Οι Βάσκοι πέτυχαν την 3η σερί νίκη και ανέβηκαν στην 9η θέση με 36 βαθμούς, ενώ η φιλοξενούμενη δεν νίκησε για 10η σερί αγωνιστική (0-1-9) και γνώρισε την 9η σερί νίκη!   
Στο 6’ ο Πάντιτς αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους, ωστόσο προηγήθηκαν στο 12’ με γκολ του Αντόνε. Η ισοφάριση από την Σοσιεδάδ ήρθε στο 34’ όταν ο Αγκιρέτσε έκανε το 1-1.
Η ανατροπή ολοκληρώθηκε από τον Κάστρο στο 75’. Στο 81’ ο Λόπεζ αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους με δυο κίτρινες σε έα λεπτό, ενώ η Κόρδοβα έμεινε με οκτώ παίκτες λόγω αποβολής του Πινίγιος στις καθυστερήσεις. Στο ίδιο λεπτό, ο Φινμπόγκασον διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Οι συνθέσεις
ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρούγι, Ζαλντούα, Ινίγκο Μαρτίνεθ, Ανσοτέγκι, Μπερσίτσε, Γκρανέρο (66’ Βέλα), Πάρδο, Τσάβι Πριέτο, Κάναλες, Κάστρο (80’ Μπεργκάρα), Αγκιρέτσε (88’ Φινμπόγκασον).
ΚΟΡΔΟΒΑ: Χουάν Κάρλος, Γκουνίνο, Πάντιτς, Ινίγκο Λόπεζ, Πινίγιος, Ζουκουλίνι (50’ Φιντέλ), Κριν, Χέλντον (35’ Λούσο), Μπόρχα, Μπέμπε, Αντόνε (81’ Φέντε).

Σχετικά άρθρα