Σκοράρουν όλοι για τον τίτλο

Ο Φράνκο Χάρα και ο Αλμπέρτο Μποτία πρόσθεσαν το όνομά τους στον πίνακα των ερυθρόλευκων σκόρερ στη φετινή Λίγκα, αξιοποιώντας τη δημιουργική μαεστρία του Τσόρι στο παιχνίδι με την Κέρκυρα. 
 
Και το ρόστερ των ερυθρόλευκων μετράει πλέον αισίως 17 σκόρερ στο πρωτάθλημα! Κι είναι ένας αριθμός που εξηγεί παραστατικά με ακόμη έναν τρόπο τους λόγους που ο Ολυμπιακός φτάνει με «γκάζι» ανοιχτό σε άλλον ένα τίτλο. 
 
Θα έχει ενδιαφέρον έως το τέλος του πρωταθλήματος να μάθουμε εάν αυτός ο αριθμός αυξηθεί και κάνει η φετινή ομάδα του Ολυμπιακού ένα μεγάλο ρεκόρ. 
 
Διότι δεν είναι καθόλου απίθανο να σκοράρουν και οι λιγοστοί παίκτες που δεν το έχουν κατορθώσει έως τώρα στα ματς της ομάδας στη φετινή Superleague. 
 
Ο Μασουακού και ο Μιλιβόγεβιτς είναι βασικοί και θα έχουν τις ευκαιρίες τους, άλλωστε δοκιμάζουν αρκετά σουτ στους αγώνες και δεν αποκλείεται να βρουν κι αυτοί το δρόμο. Ο Σιόβας θα μπορούσε να σκοράρει χτες με την κεφαλιά στο δοκάρι, το γυροφέρνει εδώ και καιρό με τις προωθήσεις του στα στημένα και δεν είναι απίθανο να τα καταφέρει στα εναπομείναντα ματς. Ο Σαντάνα, ο Σαλίνο και ο Γιαννούλης έχουν λιγότερες πιθανότητες, επειδή δεν παίζουν συχνά ή δεν είναι κοντά στις τελικές προσπάθειες, αλλά ποιός ξέρει…
 
Οι υπόλοιποι έχουν βάλει γκολ. Από τα 13 του Μήτρογλου και τα 11 του Τσόρι, μέχρι τα μοναδικά από τους Χάρα, Μποτία, Μπουχαλάκη, Ομάρ και Εντινγκά.
 
Κι όλα αυτά σε μία σεζόν που ασφαλώς δεν είναι ούτε από τις παραγωγικότερες ούτε από τις θεαματικότερες των τελευταίων ετών για τον μόνιμο πρωταθλητή. Αλλά, όσον αφορά στο σκοράρισμα, είναι από τις ουσιαστικότερες, διότι βρίσκει λύσεις απ’ όλους στο γκολ.

Σχετικά άρθρα