Κοτόπουλο με λαχανικά, άνηθο και μουστάρδα!

<div class="title"><span style="text-decoration: underline;"><strong>Υλικά</strong></span></div>
<div class="main_text">
<ul>
<li>4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου</li>
<li>3 πράσινες πιπεριές κέρατο</li>
<li>3 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης</li>
<li>2 καρότα</li>
<li>1 σκελίδα σκόρδου</li>
<li>1 κρεμμύδι</li>
<li>150 γρ. μανιτάρια</li>
<li>1/2 ματσάκι άνηθος</li>
<li>1 ποτήρι κρασιού λευκό κρασί</li>
<li>4 κουτ. σούπας μουστάρδα</li>
<li>λίγο ελαιόλαδο</li>
<li>αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι</li>
</ul>
<p><span style="text-decoration: underline;"><strong><span class="simple_rhomb"><span class="bittersweet">Διαδικασία</span></span></strong></span></p>
<p><span> Κόβουμε όλα τα λαχανικά και το κοτόπουλο σε μπαστουνάκια. Σε ένα μεγάλο γουόκ (ή σε ένα μεγάλο τηγάνι ή σε μια κατσαρόλα) ζεσταίνουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε αρχικά το κοτόπουλο, για μερικά λεπτά, και σιγά-σιγά όλα τα λαχανικά. Μόλις μαραθούν αρκετά, σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε τη μουστάρδα και τον άνηθο και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά. Αποσύρουμε και σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι.</span></p>
<p><span><br /></span></p>
<p><span><br /></span></p>
<p><span>http://www.gastronomos.gr/</span></p>
</div>

Σχετικά άρθρα