Βλάχος: «Ομαδούλες γίνονται …Μπαρτσελόνες»!

Σε δήλωση με νόημα που θα συζητηθεί προέβη ο τεχνικός της Καλλονής, Βαγγέλης Βλάχος, ενώ τόνισε ότι το ποδόσφαιρο χρειάζεται ομάδες σαν τον Πλατανιά.

Αναλτικά οι δηλώσεις του Βλάχου:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πλατανιά και σε έναν άνθρωπο που εγώ τον αγαπώ πάρα πολύ και κοσμεί το ποδόσφαιρο με την παρουσία του στην ομάδα του Πλατανιά, εννοώ τον κ. Παράσχο. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να υπάρχει εφησυχασμός σε καμία περίπτωση, πόσω μάλλον όταν μιλάμε για το ελληνικό. 


Μετά την Βέροια είναι η μόνη σύσταση που έχω κάνει στους παίκτες μου και αυτό που τους λέω καθημερινά γιατί έχει την τάση αυτό το φοβερό πρωτάθλημα στο δεύτερο γύρο να μετατρέπεται σε ένα από τα καλύτερα του κόσμου όπως είναι αυτά της Premier League, της Primera Division, του Campionato, δηλαδή τραγικά πράγματα και ομαδούλες να μετατρέπονται σε Μπαρτσελόνες και να κερδίζουν τα παιχνίδια και να κάνουν πορείες αντάξιες του μόνιμου πρωταθλητή Ολυμπιακού. 

Ευτυχώς που εμείς έχουμε πάρει κάποιους βαθμούς και μπορούμε να είμαστε κάπως ήσυχοι. Όχι ακόμα. Όλοι θεωρούν ότι έχει λήξει η ιστορία αυτή με την παραμονή. Εγώ κρατάω μικρά καλάθια και το έχω ξαναπεί. 

Όσον αφορά το παιχνίδι, είχε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο νομίζω ότι ήμασταν πολύ καλοί. Παίξαμε, κυνηγήσαμε, πήραμε τις δεύτερες μπάλες και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Κάναμε καλή εμφάνιση. Στο δεύτερο ο Πλατανιάς νομίζω ήταν καλύτερος από εμάς και πήρε μία νίκη, η οποία είναι σημαντική για τη σωτηρία. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία κι εύχομαι οι δύο ομάδες να παραμείνουν στην κατηγορία». 

Για τις πιθανότητες παραμονής«Tα έχουμε χαμένα. Δεν βγάζεις άκρη σε αυτό το πρωτάθλημα. Δηλαδή εγώ πριν έρθω στην Καλλονή, ως φίλαθλος δηλαδή, εκτιμούσα ότι στους 35, στους 33, στους 34 βαθμούς θα έχει σωθεί κάποια ομάδα. Τώρα κερδίζουν όλες οι ομάδες εκτός έδρας, δύσκολα παιχνίδια κτλ. Κρατάω μικρό καλάθι. Εγώ είμαι διστακτικός. Ας τελειώσει το πρωτάθλημα να μείνει και αυτή η ομάδα, η οποία πραγματικά είναι μια ομάδα ήσυχη όπως και η δική σας (σ.σ. Πλατανιάς). Ξέρω γιατί τα ψάχνω είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και το αγαπώ. Είναι ήσυχοι, προσπαθούν, πολεμάνε, με καλούς ανθρώπους που έχουν όνειρα και φιλοδοξίες. Το ελληνικό ποδόσφαιρο τέτοιες ομάδες θέλει. Δεν θέλει ούτε αλητεία ούτε βρώμα ούτε μπόχα ούτε τίποτα. Εγώ είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και πάω με το σταυρό στο χέρι, τίμια και ωραία. Εγώ θέλω το ποδόσφαιρο να πηγαίνει μπροστά, να πηγαίνει τίμια και ωραία. Τώρα εάν δεν γίνεται όλοι μας σιγά-σιγά θα φύγουμε, θα πούμε γεια σας και πάμε στα σπίτια μας για να περνάμε και πιο καλά γιατί δεν μπορεί να είμαστε άρρωστοι όλη μέρα. Εγώ αρρωσταίνω, κάθε μέρα είμαι χάλια. Εύχομαι να αλλάξουν όλα προς το καλύτερο γιατί σας είπα ζω απ’ αυτό, είμαι από μικρό παιδί σ’ αυτό το χώρο και θέλω να είναι καλά το ποδόσφαιρο, είναι συμφέρον για όλους μας». 

Σχετικά άρθρα