Με «γκάζι» και στιλ για το νταμπλ

Ο Ολυμπιακός σκέφτεται την επόμενη σεζόν και το πως θα γίνει πολύ πιο δυνατός, με τον Πιερ Ισά να κάνει λόγο για την απόκτηση 4-5 παικτών μεγάλης εμπειρίας από το εξωτερικό και για «σάρωμα» της ελληνικής αγοράς, ενώ ο Κώστας Καραπαπάς είπε ότι η διοίκηση δεν θα χαμηλώσει τον πήχη και θα φροντίσει για να γίνει ακόμη πιο ισχυρή η ομάδα και ανταγωνιστική στην Ευρώπη.
 
Στον Ολυμπιακό, πάντως, δεν υποτιμούν το υπάρχον ρόστερ με τον Περέιρα να είναι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών και να περιμένει ανάλογη συνέχεια έως το τέλος, με την απόδοση και τη διάθεση που είχε η ομάδα στο ματς με την Κέρκυρα. 
 
Ο προπονητής του Ολυμπιακού και όλοι στην ομάδα είναι ενθουσιασμένοι με την πρόοδο του Φορτούνη, με τον Περέιρα να δίνει συγχαρητήρια στον διεθνή άσο για την αλλαγή ρυθμού που έφερε με την παρουσία του στην ενδεκάδα. Όπως και την έξοχη συνεργασία του με τον Τσόρι και τους υπόλοιπους. Άλλωστε ο Φορτούνης έπαιξε για πρώτη φορά μαζί με τον Ντομίνγκες από την αρχή ενός ματς και η συνύπαρξή τους ήταν απολαυστική.
 
Ο Περέιρα δεν κρύβει ότι πιστεύει πολύ και στον Φράνκο Χάρα για τον οποίο έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από την Πορτογαλία και συγκεκριμένα από την Μπράγκα. Αλλά ο προπονητής θεωρεί πολύτιμο εργαλείο τον Αργεντινό. 
 
Από την ελληνική αγορά ο Ολυμπιακός έχει κλείσει τον Μπεν της Βέροιας ο οποίος αφιέρωσε με δήλωσή του στο «ΦΩΣ» το γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΟ στον κόσμο του Ολυμπιακού. Για τον Γιαννιώτα τονίζεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον αλλά όχι συμφωνία, ενώ οι ερυθρόλευκοι δεν κρύβουν ότι βλέπουν με ενδιαφέρον τις περιπτώσεις των Μαρτίνες, Γούτα και άλλων παικτών που διακρίνονται στη Σούπερ Λίγκα. 

Σχετικά άρθρα