Μπεν: «Δώρο στον κόσμο του Ολυμπιακού»

Μπορεί ακόμα η σεζόν να μην έχει τελειώσει και ο Μοχάμεντ Μπεν να φοράει τη φανέλα της Βέροιας ωστόσο όπως τόνισε σε δηλώσεις του το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι αφιερωμένο στους φίλους του Ολυμπιακού.

Ο 26χρονος επιθετικός έχει συμφωνήσει με τους πρωταθλητές για την επόμενη σεζόν και δηλώνει σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Φως» ότι ανυπομονεί να συμμετάσχει στην προετοιμασία της νέας του ομάδας.

«Αυτό το γκολ που έβαλα στον Παναθηναϊκό ήταν ένα δώρο για τη Βέροια, που έχω υποσχεθεί πως θα τη βοηθήσω ως το τέλος. Ήταν όμως και ένα δώρο για τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Ανυπομονώ να συμμετάσχω το καλοκαίρι στην προετοιμασία της νέας μου ομάδας», είπε αρχικά ο παίκτης της Βέροιας.

Ο Μπεν που ήρθε στη Βέροια από την δεύτερη κατηγορία του Γαλλικού πρωταθλήματος έδειξε από την πρώτη κιόλας σεζόν ότι είναι ένας χαρισματικός σκόρερ και ο υπηρεσιακός τεχνικός της βασίλισσας του βορρά τόνισε: «Δεν έχει ένα στοιχείο που να υστερεί, έχει ταχύτητα, επαφή με τα δίχτυα και πνευματική υπόσταση, ενώ είναι και καταπληκτικός χαρακτήρας. Είναι παίκτης για να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο. Έτσι όπως βλέπω τώρα τις μεγάλες ομάδες, αν ο Μπεν έπαιζε φέτος στον Ολυμπιακό θα έκανε πάρτι. Είναι θέμα προσαρμογής γιατί τις ικανότητες τις έχει. Είναι άλλο μια μικρή επαρχιακή πόλη κι άλλο η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα. Επίσης είναι θέμα πώς θα τον υποδεχτούν και πώς θα τον διαχειριστούν».

Σχετικά άρθρα