Ξανά πρόεδρος ο Πλατινί

Διαβάστε ακόμα: 
Πλατινί: «Ωρα για ποδοσφαιρική αστυνομία»
Στην προεδρία της UEFA θα παραμείνει Μισέλ Πλατινί μετά την επανεκλογή του.
Αυτή θα είναι η τρίτη τετραετή θητεία του Γάλλου παράγοντα. Ο πρόεδρος της UEFA χαίρει της εμπιστοσύνης των ομοσπονδιών της Ευρώπης όπως αποδείχθηκε. Ο Μισέλ Πλατινί ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της UEFA και είναι στη συγκεκριμένη θέση από τον Ιανουάριο του 2007.
“Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και για την ευγενή υποστήριξη. Η επανεκλογή μου για μένα σημαίνει περισσότερα από όσα φαντάζεστε”, είπε αρχικά.
“Είμαι υπερήφανος που είμαι συμπαίκτης σας, υπερήφανος που είμαι ο αρχηγός αυτής της ομάδας και είμαι υπερήφανος για όσα έχουμε πετύχει. Είμαι ενθουσιασμένος που μπορούμε και μιλάμε για όλες τις προκλήσεις που μας περιμένουν τα επόμενα 4 χρόνια”, συμπλήρωσε.
“Ξέρω ότι μπορώ να βασίζομαι σε εσάς. Και εσείς ξέρετε ότι μπορείτε να βασίζεστε σε εμένα. Αυτό είναι που μας κάνει ισχυρούς και μας επιτρέπει να πάρουμε γενναίες αποφάσεις”, τόνισε.
“Όπως ξέρετε η επανεκλογή μου αυτή σημαίνει ότι θα συνεχίσω να είμαι αντιπρόεδρος της FIFA για άλλα 4 χρόνια. Εμείς οι Ευρωπαίοι θέλουμε μία ισχυρή FIFA. Μία FIFA που θα την σέβονται και θα σέβεται”, είπε κλείνοντας.

Σχετικά άρθρα