Καταπληκτικός σολομός με λεμόνι και πορτοκάλι για όσους προσέχουν!

<p><strong>Υλικά</strong></p>
<ul>
<li>2 φέτες σολωμού</li>
<li>Χυμό από ένα πορτοκάλι</li>
<li>Χυμό από 1/4 λεμονιού 1 κ.γλ.</li>
<li>Μουστάρδα απαλή</li>
<li>Ξύσμα από λίγο πορτοκάλι</li>
<li>1 κ.σ. ελαιόλαδο</li>
<li>αλάτι</li>
</ul>
<p><strong>Εκτέλεση</strong></p>
<p>Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το χυμό πορτοκαλιού, το χυμό λεμονιού, το ξύσμα, το λάδι, την μουστάρδα και το αλάτι. Περιχύνουμε τις φέτες του σολωμού, καλύπτουμε με πλαστική μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30′.</p>
<p>Στη συνέχεια  ψήνουμε το σολομό στους 180oC για περίπου 30′, στο αέρα.</p>
<p><span><strong>Η συνταγή αυτή είναι πλούσια σε Ω3, Φώσφορο και Βιταμίνη C.</strong></span></p>
<p><span><strong><br /></strong></span></p>
<p><span><strong>http://www.balancediet.gr/</strong></span></p>

Σχετικά άρθρα