Εκτός ο Νόιερ από το φιλικό…

Δεν θα παίξει ο Μάνουελ Νόιερ στον φιλικό αγώνα της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Γερμανίας με την Αυστραλία την Τετάρτη στο Καϊζερσλάουτερν, λόγω προβλήματος στο γόνατο. Ο τερματοφύλακας της Μπάγερν θα είναι όμως έτοιμος για την αναμέτρηση της Κυριακής με τη Γεωργία στην Τιφλίδα, για τα προκριματικά του EURO 2016.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «νατσιονάλμανσαφτ», Γιόαχιμ Λεβ, υπογράμμισε ότι δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή του Νόιερ στο παιχνίδι με τους Γεωργιανούς. Απόλυτα λογικό, αφού η Γερμανία ξεκίνησε άσχημα στον 4ο προκριματικό όμιλο και μετρά 7 βαθμούς σε 4 αγώνες, όσους και οι Σκοτία, Ιρλανδία, ενώ η πρωτοπόρος Πολωνία έχει 10.

«Ο Νόιερ δεν θα παίξει την Τετάρτη στο φιλικό με την Αυστραλία. Έχει φλεγμονή στο γόνατο και δεν θέλουμε να το ρισκάρουμε. Δεν υπάρχει πρόβλημα για την Κυριακή στη Γεωργία», είπε χαρακτηριστικά ο Γερμανός προπονητής για τον τερματοφύλακα της Μπάγερν Μονάχου, που ήταν βασικός στην εντός έδρας ήττα της ομάδας του (0-2) από την Γκλάντμπαχ την περασμένη Κυριακή.

Σχετικά άρθρα