Διευκρινήσεις από Άρη για το περιστατικό με οπαδό

Διευκρινήσεις σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετώπισε ένας οπαδός του Άρη με κινητικά προβλήματα κατά την είσοδό του στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για το ματς με το Βυζάντιο δίνει το ποδοσφαιρικό τμήμα των “κίτρινων”.
Αναλυτικά:
“Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ θα ήθελε να ενημερώσει -με αφορμή το περιστατικό που συνέβη πριν από την αναμέτρηση της προηγούμενης Κυριακής με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, το οποίο κοινοποιήθηκε στα Μ.Μ.Ε. και αφορούσε σε πρόβλημα που αντιμετώπισε φίλαθλος της ομάδας μας με κινητικά προβλήματα κατά την είσοδό του στο γήπεδο- τα εξής:
Από τη στιγμή που διαπιστώθηκε το πρόβλημα στη λειτουργία του ανελκυστήρα που οδηγεί –μεταξύ άλλων- και στις προβλεπόμενες θέσεις για τα ΑΜΕΑ στη Θύρα 7 του Κλεάνθης Βικελίδης, αμέσως ειδοποιήθηκε ο ηλεκτρολόγος του γηπέδου και η βλάβη αποκαταστάθηκε εντός ολίγων λεπτών.
Λόγω της αυξημένης χρήσης του ανελκυστήρα τις ημέρες των αγώνων και, επειδή στο παρελθόν παρουσιάστηκαν παρόμοιες καταστάσεις, ο Σύλλογος έχει μεριμνήσει ώστε να παραβρίσκεται ανάλογος τεχνικός από νωρίς στους χώρους του γηπέδου και να γίνεται το συντομότερο δυνατό αποκατάσταση της οποιοσδήποτε βλάβης που τυχόν παρουσιαστεί.
Όπως έγινε και στο παιχνίδι προηγούμενης Κυριακής…”.

Σχετικά άρθρα