«Θα δείξει άλλο πρόσωπο η Ελλάδα»

Στην αλλαγή προπονητή στην Εθνική μας ομάδα στάθηκε ο τεχνικός της Ουγγαρίας, Παλ Νταρντάι, ο οποίος μίλησε για την προσεχή (29/3, 21:45) αναμέτρηση στην Βουδαπέστη.

«Δεν μπορούμε να ξέρουμε το τι θα περιμένουμε από την Ελλάδα λόγω των αλλαγών που έχουν γίνει στην τεχνική της ηγεσίας. Η Ελλάδα πάντως έχει εξαιρετικούς παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό και παρότι έχει βάλει ένα γκολ, με τον καινούριο προπονητή πιστεύω πως θα δείξουν άλλο πρόσωπο. Εμείς ξεκινήσαμε να δουλεύουμε σκληρά για το παιχνίδι αυτό. Θα είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε αναλύσει την Ελλάδα με βάση το τι έχουμε δει πριν. Προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό, έχοντας και εικόνα από το ματς της με τους Φινλανδούς».

Από την πλευρά του ο αρχηγός της Ουγγαρίας, Μπάλας Τζούτζακ, τόνισε: «Έχω ένα πρόβλημα στον αστράγαλό μου αλλά έχω κάνει έξτρα δουλειά. Δεν φαίνεται να έχω σοβαρό πρόβλημα. Πιστεύω πως θα προλάβω να είμαι έτοιμος. Η ελληνική ομάδα μοιάζει με ένα άγνωστο… μαύρο άλογο. Είναι δηλαδή ένας δυνατός αντίπαλος από τον οποίο δεν ξέρουμε τι θα περιμένουμε με τον νέο τεχνικό. Θέλουμε πολύ τους 3 βαθμούς. Η ισοπαλία δεν μας βοηθάει. Είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά και αγωνιστικά για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τη νίκη. Παραμένει για εμάς όμως ερωτηματικό το πως θα παραταχθεί και θα παίξει η Ελλάδα».

Σχετικά άρθρα