Ολυμπιακός: «Μόνο το νταμπλ»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε το βράδυ της Τρίτης ανακοίνωση σχετικά με τη μεταγραφολογία που αναπτύσσεται και τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι αποκλειστικά το νταμπλ. Μηνύσεις σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ξεκαθαρίζει τα παρακάτω, για την καλύτερη ενημέρωση των φιλάθλων της ομάδας μας και με αφορμή σενάρια που δημοσιεύονται σε ΜΜΕ.

1) Ο σύλλογος αυτή την στιγμή είναι προσανατολισμένος αποκλειστικά στην επίτευξη των αγωνιστικών του στόχων, στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός θα γίνει στην ώρα του, όπως και η υλοποίηση του.

2) Τα όσα γράφονται περί συμφωνιών με ποδοσφαιριστές από το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αναληθή.

3) Αναλήθειες και σενάρια είναι προφανώς και οι «λεπτομέρειες» και τα «αποκλειστικά» θέματα της ιστοσελίδας sdna.gr που διαρκώς προσπαθεί να αποπροσανατολίζει τους φιλάθλους – αναγνώστες και να συκοφαντεί μονίμως την ομάδα μας. Δεν θα καταφέρει τίποτα περισσότερο από το να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Κατά της συγκεκριμένης ιστοσελίδας έχουν ήδη κατατεθεί μηνύσεις, ενώ η «αποστολή» της να πλήξει το ελληνικό ποδόσφαιρο και κυρίως τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ θα πέσει στο κενό. Όπως και η επένδυση των «χορηγών» της.

Σχετικά άρθρα