Πρωί – απόγευμα στο γήπεδο ανήμερα της εορτής

Στην «τσίτα» θα βρίσκονται σήμερα, ανήμερα της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά από απόφαση του Γιώργου Γεωργιάδη. Και θα κληθούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός προγράμματος που θα έχει ως βασικό στόχο, την σταδιακή βελτίωση της φυσικής κατάστασης και βασικών λεπτομερειών και αδυναμιών που έχουν εντοπιστεί από τους επιτελείς της ομάδας.

Η σημερινή αργία της 25ης Μαρτίου δεν έχει .ισχύ για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, αφού έχουν ραντεβού για προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και το πρωί (10.30) αλλά και το απόγευμα (17.30)!

Έστω κι αν λείπουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, ο Γιώργος Γεωργιάδης και οι συνεργάτες του θέλουν να εκμεταλλευτούν στον απόλυτο βαθμό τη διακοπή του πρωταθλήματος, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί βελτιωμένη στην τελική ευθεία της σεζόν.

Εντατικό ήταν και το χθεσινό πρόγραμμα προπόνησης, χωρισμένο σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος δόθηκε έμφαση στη φυσική κατάσταση υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Δανιηλίδη, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στην τακτική με παιχνίδια σε μικρό χώρο και τον Γιώργο Γεωργιάδη να τους αναλύει πώς θέλει να κινούνται στον αγωνιστικό χώρο.

ΤΖΙΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΑ
Ο Αλέξανδρος Τζιόλης έκανε θεραπεία στο γυμναστήριο για λόγους αποφόρτισης έπειτα από τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια που αγωνίστηκε, ενώ ο Ρικάρντο Κόστα, που επέστρεψε από την Πορτογαλία, άρχισε πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Χέντβιγκες Μαντούρο συνεχίζει πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης, ενώ ο Ραζβάν Ρατς ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας υπό την επίβλεψη και του γιατρού της εθνικής Ρουμανίας.

Σχετικά άρθρα