Πρέπει ήδη να διώξει… δέκα

Ο τελικός του Κυπέλλου πάει για την τελευταία εβδομάδα του Μαίου, συνεπώς απομένουν ακόμη κάτι λιγότερο από δύο μήνες για να λήξει η φετινή σεζόν και να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός το στόχο του νταμπλ, στον οποίο φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά. Μόνο που πρέπει να τον σφραγίσει στο γήπεδο.
Δύο μήνες λοιπόν πριν τελειώσει η σεζόν, η μεταγραφολογία για τον Ολυμπιακό είναι στο φόρτε της και αν υποτεθεί ότι οι ερυθρόλευκοι θα πάρουν όλους αυτούς τους παίκτες που φέρονται να έχουν ήδη «κλείσει», τότε θα πρέπει να φανταστούμε ένα εντελώς διαφορετικό ρόστερ. Και θα πρέπει ήδη να «ξεγράψουμε» καμιά δεκαριά και βάλε παίκτες, οι οποίοι όμως έχουν ένα δίμηνο μπροστά τους για να βοηθήσουν την ομάδα και φυσικά δε γίνεται να το κάνουν ως «ξεγραμμένοι».
Σύμφωνα με τον Τύπο ο Ολυμπιακός έχει…ήδη πάρει ή θα πάρει τους Μπεν, Τζανδάρη, Γιαννιώτα, Κατσικά, Μαρτίνες, Γούτα και 1-2 ακόμη από τη Σούπερ Λίγκα. Αν προσθέσουμε τους 4-5 παίκτες που είπε ο Ισά ότι θα αποκτηθούν από το εξωτερικό ώστε να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ, αν βάλουμε και τον Κολοβό που είναι να επιστρέψει από το γκρουπ των δανεικών, τότε θα πρέπει να μιλάμε ήδη για αλλαγή του μισού ρόστερ στη νέα περίοδο.
Κάτι που προφανώς και δεν αποκλείεται να συμβεί τελικά, μόνο που στον Ολυμπιακό τα πράγματα αλλάζουν εύκολα από μέρα σε μέρα και το μόνο βέβαιο είναι ότι τίποτα δεν είναι…βέβαιο, πέντε μήνες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.
Δεν κρατάμε μικρό καλάθι για τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν, απλά επισημαίνουμε ότι ακόμη είναι πάρα πολύ νωρίς για προβλέψεις, εκτιμήσεις και έκφραση σιγουριάς για τις αποφάσεις που θα ληφθούν.

Σχετικά άρθρα