Ολυμπιακός: «Απαγορεύεται κ. Γιαννακόπουλε…»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός μέσω της οποίας υπενθυμίζει την απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα που έχει επιβληθεί στον έκπτωτο πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Με την υπ’ αριθμ. 42/2015 απόφασή του, το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του Δ. Γιαννακόπουλου κατά της ποινής απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δέκα μήνες, η οποία του επιβλήθηκε από το ΜΔΟ ΕΣΑΚΕ, κατόπιν καταγγελίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός, για την παράνομη παρουσία του στον αγώνα με το Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ.

Στο σκεπτικό της εν λόγω απόφασης αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι «… η ανωτέρω συμπεριφορά του προσφεύγοντος δεν ήταν μεμονωμένη, ούτε στιγμιαία, καθώς αυτός ενήργησε σκόπιμα, προκειμένου να καταδείξει για πολλοστή φορά στο φίλαθλο κόσμο της ομάδος του ότι δεν συμμορφώνεται προς τις αποφάσεις του Μ.Δ.Ο. του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., θεωρώντας, ότι ο ίδιος μπορεί να εξαιρείται χωρίς συνέπειες από το πεδίο εκτελεστότητάς τους …. η υπό κρίση πειθαρχικά ελεγχόμενη συμπεριφορά του ανωτέρω αντίκειται στην έννοια του φίλαθλου πνεύματος, δυσφημεί ιδιαίτερα το άθλημα της καλαθόσφαιρας, δημιουργώντας στον φίλαθλο κόσμο την ψευδή εικόνα ενός πρωταθλήματος, όπου νόμοι και κυρώσεις δεν εφαρμόζονται πλήρως, ώστε να εξαιρούνται από το πεδίο εφαρμογής τους κάποιοι παράγοντες της καλαθόσφαιρας  ..».
Συνεπώς, σύμφωνα με τις αμετάκλητες αποφάσεις του ΜΔΟ ΕΣΑΚΕ και της ΕΦΙΠ που έχουν, μέχρι στιγμής, εκδοθεί σε βάρος του Δ. Γιαννακόπουλου, ο έκπτωτος διοικητικός παράγοντας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απαγορεύεται να εισέλθει στα γήπεδα τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβριο του 2017».

Σχετικά άρθρα