Πήρε αύξηση από Κοντονή η γυμναστική

Τον Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους κρίκους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης γυμναστικής στο Κότμπους, δέχθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Στάυρος Κοντονής. Μαζί με τον Πετρούνια ο κ. Κοντονής συνάντησε και τους Λευτέρη Κοσμίδη, Αργυρώ Αφράτη, Βάλια Πλυτά οι οποίοι προκρίθηκαν στους τελικούς των οργάνων. 

Ο κ. Κοντονής στις δηλώσεις του, αφού συνεχάρη τους αθλητές, τόνισε ότι το κονδύλι του 2015 θα είναι αυξημένο προς την Ομοσπονδία αφού είναι νοικοκυρεμένη και ως ένδειξη αναγνώρισης των προσπαθειών των αθλητών. 

«Είχα σήμερα την ευκαιρία να συναντήσω τη διοίκηση της Γυμναστικής Ομοσπονδίας και τους αθλητές και να τους συγχαρώ διότι με τις διακρίσεις τους μας δίνουν «οξυγόνο» σε δύσκολους καιρούς. Είχα επίσης τη χαρά όχι να τους υποσχεθώ, αλλά να τους ανακοινώσω τα μέτρα που έχει πάρει το υπουργείο για την οικονομική ενίσχυση της Ομοσπονδίας. Και θέλω να αναφέρω και δημόσια ότι μια νοικοκυρεμένη Ομοσπονδία όπως είναι εκείνη της γυμναστικής, με μεγάλες διακρίσεις και επιτυχίες και με αυταπάρνηση, τόσο των διοικούντων όσο και των μελών της, χαίρει της εκτίμησης της πολιτικής ηγεσίας. Γι αυτό το λόγο στον προϋπολογισμό του 2015, προβλέψαμε μεγαλύτερο κονδύλι από αυτό που είχαν λάβει την προηγούμενη χρονιά, ως μια αναγνώριση των προσπαθειών τους και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να κινούμαστε», είπε χαρακτηριστικά. 

Σχετικά άρθρα