Ο Μέγιερι για το Ουγγαρία-Ελλάδα

Είναι Ούγγρος και μέλος της Εθνικής ομάδας της χώρας του επί σειρά ετών, παρότι δεν θα είναι παρών στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ζει και εργάζεται εδώ και πέντε χρόνια στην Ελλάδα, παίζοντας για τον Ολυμπιακό με τον οποίο ετοιμάζεται να πανηγυρίσει ένα ακόμη πρωτάθλημα.

Για τον Μπάλαζ Μέγιερι είναι ασφαλώς ένα…περίεργο ματς όσον αφορά στα συναισθήματα, αυτό που θα γίνει την Κυριακή στη Βουδαπέστη ανάμεσα στην Ουγγαρία και την Ελλάδα για τα προκριματικά του EURO 2016.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μίλησε στο pamesports.gr για την κρίσιμη και για τις δύο ομάδες αναμέτρηση, με την Ουγγαρία να έχει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης και την Ελλάδα να παίζει το τελευταίο της χαρτί για να παραμείνει στο «κόλπο».

«Πιστεύω πως θα είναι ένα δύσκολο ματς σε προβλέψεις γιατί είναι εξίσου σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Είναι πράγματι η τελευταία ευκαιρία για την Ελλάδα, αλλά και μια σπουδαία ευκαιρία για την Ουγγαρία να αυξήσει τη διαφορά της από την ελληνική ομάδα και να φτάσει πιο κοντά στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου».

Ποια ατμόσφαιρα να περιμένει η Ελλάδα στη Βουδαπέστη;

«Θα είναι εξαιρετική. Η εθνική ομάδα της Ουγγαρίας αγωνίζεται πλέον στο νέο γήπεδο της Φερεντσβάρος, το οποίο φιλοξενεί 22.000 θεατές και όλα τα εισιτήρια έχουν πωληθεί από την προηγούμενη εβδομάδα. Θα είναι πολύ ωραία η ατμόσφαιρα, σε ένα πολύ όμορφο γήπεδο και θα βοηθήσει ώστε να γίνει ένα πολύ καλό ματς».

Σε ποιον τομέα θα κριθεί ο αγώνας;

«Θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες γιατί αντιμετωπίζουν προβλήματα με τραυματισμούς. Την περασμένη εβδομάδα τέθηκαν νοκ άουτ οι Μήτρογλου και Χολέμπας αλλά και στην Ουγγαρία τραυματίστηκε ένας κεντρικός αμυντικός. Το κλειδί της αναμέτρησης θα είναι η άμυνα και η αποφυγή των λαθών και πιστεύω ότι το ματς θα κριθεί στο ένα γκολ».

Σχετικά άρθρα