Καλοπληρωμένο «διπλό» η Νιούπορτ

103. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ-ΝΙΟΥΠΟΡΤ 2 2.40
Μοιρασμένο το σετ των αποδόσεων σε μια όντως αμφίρροπη αναμέτρηση συνεπώς εάν υπάρχει ένας και μόνο λόγος για να προταθεί το διπλό είναι το κίνητρο. Αυτό το έχουν οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι με καλές εμφανίσεις εσχάτως μπήκαν στην επτάδα των πλέι οφ και θα επιδιώξουν να παραμείνουν έως το τέλος. Η Ακρινγκτον είναι από τις πλέον αδιάφορες ομάδες της Β’ Αγγλίας καθώς ούτε κινδυνεύει, ούτε βλέψεις ανόδου έχει. Στο προηγούμενο εντός με το Γιόρκ πήρε το Χ στο 90′ μετά από αδιάφορη εμφάνιση. Πέρσι η Νιούπορτ είχε επικρατήσει στο “Φρέιζερ Στριτ” με 3-2. Αξίζει το καλοπληρωμένο διπλό.

145. ΜΟΛΔΑΒΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ 2 1.35
Την πρώτη νίκη εκτός έδρας θα επιδιώξουν οι Σουηδοί οι οποίοι σαφώς υπερέχουν σε όλους τους τομείς των αντιπάλων τους. Με τον Ιμπραϊμοβιτς στην ενδεκάδα και δίχως σημαντικές απουσίες βασικών διεθνών έχουν την μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το τρίποντο και να παραμείνουν στην πρώτη δυάδα του έβδομου ομίλου. Το πόσο κακή ομάδα είναι η Μολδαβία φάνηκε στον τελευταίο επίσημο αγώνα όπου φιλοξένησε το αδύναμο Λιχτενστάιν χάνοντας με 1-0! Λογική η απόδοση του διπλού, με ρίσκο υπάρχει και η νίκη των φιλοξενούμενων από το πρώτο ημίχρονο.

146. ΠΓΔΜ-ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ 1.70
Η κακή αμυντική λειτουργία των γειτόνων αποτελεί το βασικό λόγο για την κακή πορεία στον όμιλο που συμμετέχουν. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκουρούφσκι αφού είδε ότι με το ταλέντο και την δουλειά δεν έχει τύχη το έριξε στην εθνικοφροσύνη τονίζοντας πως “θα παίζουν μόνο όσοι αντιλαμβάνονται την ευθύνη του εθνόσημου”. Με αυτό το σκεπτικό κόπηκαν πρωτοκλασάτα στελέχη κυρίως από την άμυνα. Οι γηπεδούχοι λογικά θα βγάλουν πάθος και προσήλωση έτσι ώστε να δώσουν τέλος στα άσχημα αποτελέσματα. Θα προσέξουν τα μετόπισθεν κατά δήλωση του κόουτς άλλωστε οι φιλοξενούμενοι είναι ομάδα που παίζει καλά στην κόντρα. Οι Λευκορώσοι μα επίσης κάκιστη πορεία εώς τώρα στο γκρουπ όπου πήραν μόλις έναν πόντο σε τέσσερα ματς έχουν νέο προπονητή. Ο Κάτσκεβιτς που προβιβάστηκε από τα τμήματα υποδομής θα κάνει ντεμπούτο απόψε με αλλαγή συστήματος, αποχαιρετώντας τους τρείς στόπερ του προκατόχου του. Επιστρέφει ο ηγετικός μέσος Χλεμπ κάτι που θα αναμένεται να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι. Λογικά αναμένεται αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα προσέξουν τα μετόπισθεν. Εάν επιβεβαιωθεί ο συντηρητικός τρόπος που προσεγγίζουν τον αγώνα οι δύο τεχνικοί τότε το 2-3 γκολ έχει τύχη.

Σχετικά άρθρα