Ξανά για Ζινιάκ

Την πολύ δύσκολη περίπτωση του διεθνούς Γάλλου φορ Πιερ Αντρέ Ζινιάκ επαναφέρουν για τον Ολυμπιακό σενάρια στην Γαλλία.
 
Ο 29χρονος στράικερ που σκοράρει με συνέπεια και φέτος για την Μαρσέιγ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία ο Ολυμπιακός είναι μία από τις πολλές ομάδες που θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους – όπως και κάποιες από Ρωσία και Τουρκία – προσφέροντας το δέλεαρ της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Για τον Ζινιάκ είχε ακουστεί ξανά περί Ολυμπιακού και σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους. Το βαρύ κασέ του (φτάνει στα 3 εκ. ευρώ) και η διάθεσή του να παίξει σε ένα από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης παραμένουν σοβαρά εμπόδια. 
 
Την ίδια ώρα ο Ιμπραίμ Αφελάι δήλωσε στην Ολλανδία ότι το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα και ολοκληρώνεται ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό, όντας ανοιχτός για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Για τον Ολλανδό οι πιθανότητες να μείνει στον Ολυμπιακό είναι ελάχιστες, ενώ υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από την Αίντχόφεν.
 
Ο Βίτορ Περέιρα δουλεύει πυρετωδώς το Σαββατοκύριακο παρά το ρεπό στην ομάδα, καθώς προετοιμάζεται και για τις μεταγραφικές συναντήσεις που θα έχει στα μέσα Απριλίου με τη διοίκηση και τους συνεργάτες του. Ο Πορτογάλος ετοιμάζεται για τις εισηγήσεις του σχετικά με το ρόστερ, τους δανεικούς και τις κινήσεις ενίσχυσης. 
 
Η επιστροφή του Νταβίντ Φουστέρ δίνει σοβαρή λύση για τα επόμενα ματς στον προπονητή του Ολυμπιακού, αφού ο Ισπανός μπορεί να παίξει σε διάφορες θέσεις αλλά και να προσφέρει αξιόπιστη κάλυψη στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, εκεί όπου αγωνίζεται συνεχώς το τελευταίο διάστημα ο Ντοσεβί. Ενδιαφέρον είχε και η δοκιμή που έγινε στο φιλικό με τον Ατρόμητο, με τον Μασουακού σε θέση αριστερού χαφ. 

Σχετικά άρθρα