Θεωρούν ότι η Ελλάδα έχει την υπεροχή

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης βρίσκεται μαζί με την ελληνική αποστολή και τους διεθνείς μας από την Πέμπτη.
Ήταν μαζί τους στη Βιέννη ενώ ταξίδεψε χθες οδικώς μέχρι την Βουδαπέστη. Στην Ουγγαρία ο κ. Γκιρτζίκης δεν μένει στο ίδιο ξενοδοχείο με τους παίκτες και το προπονητικό τιμ.
Το κλίμα στις τάξεις την εθνικής ομάδας έχει αλλάξει μετά τις επαφές των παικτών με τον Σέρχιο Μαρκαριάν. Οι διεθνείς δείχνουν αποφασισμένοι και γίνεται μία πολύ καλή δουλειά ειδικότερα στον ψυχολογικό τομέα, κομμάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό.
Ο κ. Γκιρτζίκης αποκάλυψε στον Μιλτιάδη Παναγιωτόπουλο μία συζήτηση που είχε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της UEFA και την επανεκλογή του Μισέλ Πλατινί, με τον Ούγγρο ομόλογο του.
Οι δύο άνδρες κάθονταν δίπλα δίπλα και κουβέντιαζαν συνεχώς για την πολύ σημαντική αναμέτρηση. Και οι Ούγγροι άλλωστε θέλουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους.
Εκείνο το οποίο αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΕΠΟ είναι ότι ο ομόλογος του του είπε πως η Ελληνική ομάδα έχει την υπεροχή καθώς διαθέτει ποιότητα την οποία στερείται το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ουγγαρίας. Μάλιστα οι Ούγγροι θεωρούν το παιχνίδι καθοριστικής σημασίας και ιδιαίτερης δυσκολίας.

Σχετικά άρθρα