Μαρκαριάν: «Αναλαμβάνω πάντα στα δύσκολα»

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν τόνισε τις δυσκολίες του αγώνα με την Ουγγαρία, αναφέρθηκε στις αλλαγές που θέλει να φέρει στην ομάδα εξηγώντας τη φιλοσοφία του.
Διαβάστε τα σημαντικότερα σημεία της απολαυστικής συνέντευξης Τύπου του ομοσπονδιακού προπονητή:
«Στις προπονήσεις κάναμε μόνο τακτική»«Ο αγώνας είναι δύσκολος. Ξέρω ότι κάναμε ό,τι μπορούσαμε να κάνουμε. Δεν χάσαμε ούτε λεπτό».«Η τακτική μας θα ξεκινάει από την άμυνα. Να μη δεχτούμε γκολ, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να δημιουργήσουμε φάσεις».«Όταν κάνεις το πρόγραμμα, δεν υπάρχει χώρος για κακό κλίμα. Ο προπονητής πρέπει να είναι ήρεμος και να μεταδίδει την ηρεμία στους παίκτες. Είναι σε όλα μπροστά ο προπονητής και πίσω ακολουθούν οι παίκτες. Στην πορεία έχεις δυσκολίες. Υπάρχουν παίκτες δυσαρεστημένοι. Υπάρχει όμως κάτι που σε βοηθάει να ξεπερνάς τα πάντα. Η αγάπη».«Στα 40 χρόνια που είμαι προπονητής, δεν μου έκαναν ποτέ δώρο. Δεν μου έδωσαν ποτέ μια εύκολη ομάδα. Άρα είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τις δυσκολίες».
Για τον Κατσουράνη σχολίασε: «Αυτό το παιδί έχει μεγάλη ιστορία. Ξέρω ότι υπάρχει πρόβλημα. Μπορεί να βοηθήσει; ΝΑΙ μπορεί. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη συμπεριφορά του».
Περισσότερα σε λίγο…

Σχετικά άρθρα