Σαρρής: «Πιο εύκολα μετά το 2-0»

Στις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξήχθη το παιχνίδι στάθηκε ο Γιώργος Σαρρής.

«Είχαμε δύσκολο ματς, σε τέτοιο γήπεδο. Κοιτάμε να κερδίζουμε με καλό ποδόσφαιρο. Ήταν δύσκολο σήμερα για καλό ποδόσφαιρο. Προσπαθήσαμε από πίσω να κάνουμε επιθέσεις. Δεν κάναμε μεγάλες μπαλιές. Η Καλλιθέα μπήκε δυνατά, δεν έβαλε όμως γκολ και εμείς σε μια φάση βάλαμε το γκολ και μετά έγινε πιο εύκολο το έργο», είπε ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, ο οποίος επανεμφανίστηκε σε ματς πρωταθλήματος μετά τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τα Χανιά στις 8/2.

Σβάρνας: «Το περίμενα αρκετό καιρό»

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την κιτρινόμαυρη φανέλα έκανε χθες ο Στράτος Σβάρνας. Ο 18χρονος αμυντικός, μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ TV, είπε: «Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι και γιατί ο αντίπαλος ήταν καλός και γιατί το γήπεδο είναι τραγικό. Πετύχαμε τον έναν στόχο από τους δύο που έχουμε βάλει, δηλαδή τους 6 βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια. Πάμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

Ερωτηθείς για το ντεμπούτο του, υποστήριξε: «Ήρθε η στιγμή και για μένα. Περίμενα αρκετό καιρό. Ο προπονητής με βοηθάει καθημερινά, μου δίνει οδηγίες και με βοηθάει».

Σχετικά άρθρα