Μπριζόλα με Blue cheese και τυρί κρέμα

<div class="ingredients">
<h3 class="field-label">Συστατικά:</h3>
<div class="field field-name-field-recipe-ingredients field-type-text-long field-label-hidden">
<div class="field-items">
<div class="field-item even">
<p><span>4 μοσχαρίσιες μπριζόλες<br />4 κ.σ. τυρί κρέμα<br />1/2  φλ. φρέσκο γάλα<br />1 κ.γλ.  μουστάρδα<br />250 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες<br />1 κ.σ.  ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι<br />1 πρέζα θυμάρι<br />1 κ.σ. βούτυρο<br />αλάτι, πιπέρι</span></p>
</div>
</div>
</div>
<div class="ingredients-right"> </div>
</div>
<div class="advertisement_area_1"> </div>
<div class="procedure">
<h3 class="field-label">Οδηγίες:</h3>
<div>
<p><span>1. Ψήνουμε τις μπριζόλες στη σχάρα ή στον φούρνο ανάλογα με τις προτιμήσεις μας (λιγότερο ψημένες ή καλοψημένες). Υπολογίζουμε να τις γυρίσουμε μόνο 1 φορά. </span><span>Χρειάζεται περίπου 15 λεπτά ψήσιμο από τη μία και 10 λεπτά από την άλλη πλευρά.</span></p>
<p><span>2. Ζεσταίνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το ξερό κρεμμύδι και τα μανιτάρια. Τα ανακατεύουμε για λίγα λεπτά σε δυνατή φωτιά. </span></p>
<p><span>3. Χαμηλώνουμε την ένταση της εστίας και προσθέτουμε το γάλα, τη μουστάρδα, το θυμάρι και το τυρί κρέμα.</span></p>
<p><span>4. Ανακατεύουμε και μόλις δέσει η σάλτσα, περιχύνουμε τις μπριζόλες και σερβίρουμε.</span></p>
<p><span>Γαρνίρουμε τις μπριζόλες με ανάμεικτο βρασμένο άγριο ρύζι και μπασμάτι.</span></p>
<p><span><br /></span></p>
<p><span><br /></span></p>
<p>http://www.gourmed.gr/</p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα