«Χαλαρή» δυάδα

Η ατυχία μας δεν έχει προηγούμενο τις τελευταίες ημέρες. Την Κυριακή χάσαμε το ταμείο στο 94’ από τη Μαγιόρκα που ισοφάρισε τη Σαμπαντέλ σε 1-1! Αργότερα το ίδιο βράδυ πέρασε ο «άσος» της Νασιονάλ (5-3 την Ατένας), αλλά τί να το κάνουμε, η ζημιά είχε γίνει! Συνεχίζουμε σε χαλαρούς ρυθμούς και αυτή την εβδομάδα, αφού στο κουπόνι δεσπόζουν φιλικά, αλλά και επίσημα παιχνίδια των εθνικών ομάδων. Οπότε, κρατάμε χαμηλά την… μπάλα και φορτώνουμε τις μπαταρίες μας ώστε να επανέλθουμε δριμύτεροι το Σαββατοκύριακο που μπαίνουμε ξανά σε φουλ δράση.

110 ΕΛΒΕΤΙΑ – ΗΠΑ GOAL 2,00 (Bet365)
Φιλική αναμέτρηση η οποία διεξάγεται στη Ζυρίχη. Δεν μπλέκουμε με σημείο, μας ελκύει, όμως, το goal. Η Ελβετία είναι ομάδα που παρουσιάζει συνέπεια στο σκοράρισμα (βρήκε δίχτυα στα 17 από τα τελευταία 20 παιχνίδια της). Οι ΗΠΑ από την άλλη, μετρούν 11 goal στα τελευταία 14 ματς που έχουν δώσει, σκοράρουν ανελλιπώς εδώ και 9 αγώνες, ενώ παραβιάστηκε η εστία τους στα 11 από τα τελευταία 14 παιχνίδια. Θεωρούμε ότι ο αγώνας απόψε ξεκινάει από το 1-1 και μπορεί να πάει οπουδήποτε. Οπως έγινε και με το τελευταίο φιλικό των Αμερικάνων την περασμένη Παρασκευή με τη Δανία, όπου προηγήθηκαν 1-0, ισοφαρίστηκαν σε 1-1, ανέκτησαν εκ νέου το προβάδισμα και στο τέλος έχασαν 3-2 (δέχτηκαν το τρίτο γκολ στο 93’)!

134 ΣΑΝΤΑ ΦΕ –ΤΟΛΟΜΑ 1 1,50 (Bet365)
Το πρωτάθλημα Κολομβίας ντεμπουτάρει απόψε στο κουπόνι του εγχώριου οργανισμού με την αναμέτρηση Σάντα Φε – Τολίμα που διεξάγεται σε υψόμετρο 2.650 μέτρων (δεν παίζει ρόλο το υψόμετρο σε αγώνες μεταξύ τους). Λογικό φαβορί η γηπεδούχος, αφού υπάρχει διαφορά δυναμικότητας. Απέχει δύο βαθμούς από την κορυφή, έχει δύο συνεχόμενα ματς εντός έδρας, θέλει το απόλυτο προτού ξεκινήσουν ξανά οι υποχρεώσεις της στο Λιμπερταδόρες. Διαθέτει βέβαια δύο ενδεκάδες, αλλά σε αυτή τη ζωή δεν παύει να συγκεντρώνεσαι καλύτερα όταν έχεις έναν στόχο. Απέναντι στη νυν αντίπαλό της έχει 4-1-1 εντός έδρας. Η Τολίμα είναι ομάδα που αποδίδει καλύτερα στο γήπεδό της και χάνει μέρος της δυναμικότητάς της εκτός αυτού. Φέτος δεν έχει ακόμη νίκη μακριά από το «σπίτι» της (0-3-3). Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε αυτά τα 6 παιχνίδια έχει σημειώσει μόλις 2 γκολ.

Σχετικά άρθρα