Μενσά Μπονσού: «Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό»

Σίγουρος ότι η πορεία αγωνιστικής εκτόξευσης της ΑΕΚ μόλις έχει ξεκινήσει, εμφανίστηκε ο Ποπς Μενσά-Μπονσού.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ (με αφορμή την ανάδειξή του σε MVP της 22ης αγωνιστικής) ο Βρετανός υποστήριξε ότι άλλοι συμπαίκτες του έπαιξαν καλύτερα αυτή τη βδομάδα, ενώ για την πορεία της ομάδας, τόνισε ότι είναι ήδη ανταγωνιστική με κάθε αντίπαλο και δήλωσε αισιόδοξος ενόψει πλέι-οφ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπονσού:

-Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξή σου σε MVP της 22ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ σε συνδυασμό με τη σημαντική βαθμολογικά νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη;

«Η νίκη ήταν πιο σημαντική σε σχέση με την προσωπική μου απόδοση. Παίξαμε πολύ καλά απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, όπως είναι ο Άρης ο οποίος βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία. Επίσης, η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος μας ήταν εκπληκτική. Θεωρώ ότι αρκετοί συμπαίκτες μου παίξανε καλύτερα από μένα αυτή την εβδομάδα. Εγώ απλά δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθάω την ομάδα μου και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Γι’ αυτό λέω ότι η νίκη έχει μεγαλύτερη σημασία για μας».

-Έχοντας πια ολοκληρωμένη εικόνα για τη Basket League ΣΚΡΑΤΣ από την πρώτη φορά που αναδείχθηκες MVP, πόσο μακριά μπορεί να φτάσει στην φετινή σεζόν η ΑΕΚ;

«Θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται. Αντιμετωπίζουμε πολύ καλές ομάδες στο πρωτάθλημα και ο αγώνας με τον Άρη αποτέλεσε ένα δυνατό τεστ για μας. Μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο και όσο κυλάει η σεζόν και πλησιάζουμε στα πλέι οφ τόσο δυσκολότερα θα είναι τα παιχνίδια».

-Τι σε κάνει αισιόδοξο για την φετινή σεζόν και τι να ανησυχείς;

«Δεν υπάρχει κάτι που με κάνει να ανησυχώ. Αντίθετα, είμαι αισιόδοξος για την ομάδα μου γιατί πολύ απλά βλέπω τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις. Όσο περνάει ο καιρός “δένουμε” ακόμα περισσότερο ως ομάδα και είμαστε καλύτεροι από προπόνηση σε προπόνηση και από αγώνα σε αγώνα. Εγώ αυτό που προσπαθώ είναι να μην χάνω καμία προπόνηση.

Είμαι σίγουρος για τις δυνατότητες της ομάδας. Το σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς, για να μπορούμε να δουλεύουμε όλοι μαζί. Θεωρώ ότι αυτή η διακοπή θα είναι ευεργετική για μας γιατί θα μας δώσει τη δυνατότητα να ξεκουραστούμε, να ξεπεράσουμε ό,τι προβλήματα έχουμε και να κάνουμε καλές προπονήσεις ώστε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Το σημαντικό είναι να είμαστε 100% έτοιμοι όταν ξεκινήσουν τα πλέι οφ».

-Τι υπόσχεσαι στους φίλους της ΑΕΚ;

«Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα προσπαθήσουμε να είμαστε το ίδιο καλοί σε κάθε αγώνα, όπως συνέβη στο παιχνίδι της Κυριακής. Ελπίζω να συναντήσουμε αυτή την υποστήριξη από τους οπαδούς μας και στους υπόλοιπους αγώνες και τότε να είναι σίγουροι ότι θα εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και θα είμαστε επιτυχημένοι στο τέλος της σεζόν».

Σχετικά άρθρα