Ρατς: «Έτοιμος για τον ΠΑΟΚ»

Η συμμετοχή του στο πρόσφατο παιχνίδι της Εθνικής Ρουμανίας με τα νησιά Φερόε σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως καθώς ο Ράτς πρόλαβε και αποθεραπεύτηκε σε διάστημα δέκα ημερών από την θλάση που είχε υποστεί στον αγώνα με τον Εργοτέλη. Η ΠΑΕ τον κάλυψε, όπως είχαμε αναφέρει σχετικά σε ρεπορτάζ, ενώ ο Ρουμάνος συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση του ΠΑΟΚ που έγινε την Τρίτη στην Μεσημβρία.
 
Ο Ράτς επέστρεψε, δήλωσε πως είναι έτοιμος να προσφέρει καθώς έπαιξε με την εθνική του ομάδα χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και όπως ο ίδιος επισημαίνει, θέλει να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας του, στον κρίσιμο αγώνα με την Ξάνθη. 
Ο Ραζβάν Ρατς στο μήνυμα που έστειλε μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook δήλωσε σχετικά: «Είναι όμορφα να επιστρέφεις στο σπίτι σου. Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να βοηθήσω την Εθνική ομάδα μου σε μια μικρή αλλά σημαντική νίκη που μας φέρνει πιο κοντά στο Euro του 2016. Νιώθω καλά και ήδη επικεντρώνομαι στο επόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Αυτές τις ημέρες θα δουλέψουμε σκληρά με τον νέο μας προπονητή προκειμένου να γίνουμε καλύτεροι, να επιστρέψουμε στις νίκες και να κερδίσουμε τα πλέι οφ». 

Σχετικά άρθρα